Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen Kolo Muani cift forvette oynayabilir.Sampiyonlar liginde degiskenlik gosterir.

Aşkını bir sır gibi
Senelerdir sakladım
Geceleri rüyada
İsmini sayıkladım

Karaktersiz şerefsiz greenwood maalesef ligi tek başına alır. Messi,ronaldo'dan sonra tarihin en iyi 3.futbolcusu

Greenwood lige gelen en iyi topcu olur maalesef

Yav Iskender sende bazen ucuyorsun, bir yerde kiralik Muani, diger tarafta sadece bonservisi icin istenilen oyuncuya 60-70M €

arada Mount Everest kadar fark var yani oyle kolay mi. Sinirsiz transfer butcemiz yok, olsa neyse.
ya birde bu adam en az 10 15 isteyecek banko bunuda düşünmek lazım

Yav Iskender sende bazen ucuyorsun, bir yerde kiralik Muani, diger tarafta sadece bonservisi icin istenilen oyuncuya 60-70M €

arada Mount Everest kadar fark var yani oyle kolay mi. Sinirsiz transfer butcemiz yok olsa neyse.
Yav bunlar benzer paraları zaten gidip 2-3 tane kaskala baglayacak her türlü can uzuna falan 40m bağlama hayalleri var en az 4-5 de maaş verirler.Boyle garip gurup herifler alacagina bir tane greenwood al en azından paran boşa gitmez

lewa 9 dakikada 5 gol atmisti fenere gelirse duz hesap 1700 gol atar

Bazılarında bu arada hiç mantik falan da yok.Muani,can uzun gibi topculardan çok daha iyi diyorsun greenwood için sonra adam mizah yapmak için garip gurup şekilde bir şey demişim gibi yazıyor aynen doueden,dembeleden iyi de dedim hatta şimdi cevap versen cingar cikaracak bir de

Haluk Yürekli:”Galatasaray,Vedat’ı alacağıma Muani’yi alırım diyor. Hakan’ı alacağıma Can’ı alırım diyor.”
Kolo Muani çok iyi de kendisi GS2ye yedek kalmaya geleceğini sanmam. Ha gelse gerek kanatlarda gerek en uçta çok ciddi süre alır ama Juve ilgileniyor deniyordu oraya gitme ihtimali daha yüksek sanki. İcardi yerine Muani olurda gelirse bunu başarırlarsa müthiş iş olur. İleri ucun her yerinde oynar. Keşke olsa ama ihtimal vermiyorum.

Mevzu o degil ki gardaşım adam her maç isyan ediyor vucut diliyle top alamıyorum diye. Bu adam sürekli koşup baskı yaparak kendi pozisyonunu mu yaratacak? Rodriguez-Gomis gibi bi denklem kursak bu adama 50 tane atar

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Osi (çoğu kendi çabasıyla) pozisyona da giriyor baya ama öyle çok çok iyi bir bitiriciliği olmadığı için gole de çeviremiyor.

Muani cidden tam bize göre bir oyuncu

Muani
Van Dijk
Thuram

Bunları alıp kalanı genç yabancı ve yerlilerle doldurabiliriz

İcardi
Davinson
Torreira ile de vedalaşılır gibi görünüyor

Bu arada 2 ay içinde GS Mağazacılık halka arzı olur. Sonra bunun devam operasyonunda Sportif AŞ sermaye artışı yapar. Toplam 200 milyon dolara yakın bir kaynak girişi olur bu operasyonlardan bu sezon içinde bu tabi benim tahminim. Yatırım tavsiyesi değildir. :asd:

Nick Offerman Smile GIF

Bu arada 2 ay içinde GS Mağazacılık halka arzı olur. Sonra bunun devam operasyonunda Sportif AŞ sermaye artışı yapar. Toplam 200 milyon dolara yakın bir kaynak girişi olur bu operasyonlardan bu sezon içinde bu tabi benim tahminim. Yatırım tavsiyesi değildir. :asd:

Nick Offerman Smile GIF
200 milyona deli kadro kurulur öyle bir trans bütçemiz olsa keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt