Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Uzun iyi oyuncu lafım yok. Ama çok büyük bonservis bedeli ödenecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Kolo still olarak osi muadili bir adam, o adamı hiç yedek olarak kovaladıklarını sanmıyorum osi gidici mi acaba? Hem yedek olmak içinde ağır kaçabilecek bir potansiyel.

Tek operasyon can değil

Thuram da var zurna haluk

FM'de keşfettikten sonra 1 gerçek maçını izledim. Yumeki Yokoyama. Fiorentina da ilgileniyormuş sanırım. Çocuk 19 yaşında veya daha yeni 20 oldu. Tam bir ham cevher bence. Yaptığı yapamadığı şeylerden oluşan bi videosu var atıyorum buraya. Forvet arkası ve kanatta oynuyor, bence bu çocuğu 2-3 milyon euroya alıp bir yerlere kiralamak lazım.

1 milyon sıkılır

Bu arada Lewa yasli falan deniliyor ama bu lige gelirse, gol krali olma olasiligi yuksek. Hele penaltibahceye gelirse her hafta atar.

Umarim MLS yapar oyle dedikodular vardi.

Muani > 2xgreenwood
Greenwood büyük ihtimalle 10 tane falan muani eder.Her sene 100 tane gol atan takımda 10 gol atamadı muani , greenwood 2 senedir sezonun takımına girip 25-30 gol katkisi yapıyor o ligde.Biraz maseratiyle katırı kıyaslamak gibi olmuş

Yav Iskender sende bazen ucuyorsun, bir yerde kiralik Muani, diger tarafta sadece bonservisi icin istenilen oyuncuya 60-70M €

arada Mount Everest kadar fark var yani oyle kolay mi. Sinirsiz transfer butcemiz yok, olsa neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt