- 1 Mayıs 2018
- 58.190
- 48.953
- 3.873
cop gecesine tekrardan yayin yapacakmis haluk coprekli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde 60 i 50 milyon diye bahane çıkarmışlar zatenya fb nereye aliyor greenwoodu mumkun degil
Ben anlaşmıştım UEFA Mafia engel oldu diyecek belli zaten ikisinin de niyeti.Safi kazanamiyacagini bildi icin herkesle anlasiyor sovunu yapiyor, sana 20 milyon veririm diyor digerine 15 milyon. Adam kaza bela secimi kazanirsa ne halt yiyecek merak ediyorum. Sokarim uefasi a deyip gemileri yakip lig sampiyonu olmaya mi calisacak?
Osi sakattı la bu sezon bölük pörçük ama sık sık. Afrika kupası ile de 2 3 maç kaçırdı.Lewa 30 atarda senin Osimhen niye 40 atmıyor o zaman diye sorarlar adama. Hala isyan etmediyse şanslıyız. Adama top taşıyamıyorsun, anlaşabileceği adam alamıyorsun sonra Lewa 20 atar 30 atar.
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Mevzu o degil ki gardaşım adam her maç isyan ediyor vucut diliyle top alamıyorum diye. Bu adam sürekli koşup baskı yaparak kendi pozisyonunu mu yaratacak? Rodriguez-Gomis gibi bi denklem kursak bu adama 50 tane atarOsi sakattı la bu sezon bölük pörçük ama sık sık. Afrika kupası ile de 2 3 maç kaçırdı.
+ MHK artik destegi kesmeli. Yoksa yine farketmez.Fenerbahçe bir şekilde Şampiyonlar Ligine girmeli. O ağır maçları oynayıp ligde paramparça olmalı. Bu sezon için önümüzü açacak en önemli husus bu.