Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cop gecesine tekrardan yayin yapacakmis haluk coprekli

ceku nun 20 attigi bi posyonda

aynı yastaki lewa bi 10 tane fln fazla atar

Galatasaray x oyuncu ile ilgileniyor - Daha yönetimde görevler dağıtılmadı
Fenerbahçe 10 tane x oyuncu ile anlaştı - Adamlarda değil yönetim seçim bile yapılmadı diyen yok.
Neymiş fener ve hakan görüşüyor. Hangi fener? Saadettin mi?

Safi kazanamiyacagini bildi icin herkesle anlasiyor sovunu yapiyor, sana 20 milyon veririm diyor digerine 15 milyon. Adam kaza bela secimi kazanirsa ne halt yiyecek merak ediyorum. Sokarim uefasi a deyip gemileri yakip lig sampiyonu olmaya mi calisacak?
Ben anlaşmıştım UEFA Mafia engel oldu diyecek belli zaten ikisinin de niyeti.

erden ağbi su isi yapabilseydi fevkalade olurdu yani 2023 te

Piyasada çok büyük paralar donuyo ve marsilya nin uefadan ceza aldığını düşünürsek

Greenwooda 70-75 çekilmesi normal

Lewa 30 atarda senin Osimhen niye 40 atmıyor o zaman diye sorarlar adama. Hala isyan etmediyse şanslıyız. Adama top taşıyamıyorsun, anlaşabileceği adam alamıyorsun sonra Lewa 20 atar 30 atar.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Lewa 30 atarda senin Osimhen niye 40 atmıyor o zaman diye sorarlar adama. Hala isyan etmediyse şanslıyız. Adama top taşıyamıyorsun, anlaşabileceği adam alamıyorsun sonra Lewa 20 atar 30 atar.

Osi sakattı la bu sezon bölük pörçük ama sık sık. Afrika kupası ile de 2 3 maç kaçırdı.

Hakan'in ülkeye gelme ihtimali varsa her türlü alırım.
Seneye rakipler bize her türlü bilenecek yani bu doğanın kanunu gibi bir şey. Her deplasmanda zorlanacağız. Hakan'i alırsak kötü de oynasak bir şut ile bir duran top ile goller bulabiliriz. Ne kadar kötü oynarsan oyna ama her bir duran top ile belki 1 - 0 yapacağız belki baskı yerken 2 - 0 yapacağız.
En kötüsü de zaten top oynamayan fenere ilaç olacak. Adamların bolca faul alma derdi de yok.

Osi sakattı la bu sezon bölük pörçük ama sık sık. Afrika kupası ile de 2 3 maç kaçırdı.
Mevzu o degil ki gardaşım adam her maç isyan ediyor vucut diliyle top alamıyorum diye. Bu adam sürekli koşup baskı yaparak kendi pozisyonunu mu yaratacak? Rodriguez-Gomis gibi bi denklem kursak bu adama 50 tane atar

Aziz Yıldırım icin seçileceği için direkt onun forvetlerine yorum yapalım

Vedat Muriqi çok iyi transfer ve çok iyi yedek

Guirasy ağırlaştı iyice ama beslersen rahat gol atar

Ake hantallasti iyice,umarım alir

Ama aynı tip 2 forvet hususu yanlış bence

atletico alvarez'i 150 milyona satarsa, osimhen'i 150 milyona verir miyiz?

manyak para ama bizim ekip o parayi sacma sapan transferlere heba edebilir

bilemedim

Fenerbahçe bir şekilde Şampiyonlar Ligine girmeli. O ağır maçları oynayıp ligde paramparça olmalı. Bu sezon için önümüzü açacak en önemli husus bu. Bu TFF yapılanmasıyla lige katlanmak zor bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt