GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 323

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,4K
Sayfa
323/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakında şöyle bir haber düşerse şaşırmam."27 Haziran yetki kurulundan önce GS yönetimi somut bir hamle yapmayacak. Yetkiler alındıktan sonra transferde resmi ve hızlı adımlar atılacak."

Yakında şöyle bir haber düşerse şaşırmam."27 Haziran yetki kurulundan önce GS yönetimi somut bir hamle yapmayacak. Yetkiler alındıktan sonra transferde resmi ve hızlı adımlar atılacak."
-Yetkiler verildikten sonra transfer donemi baslayacak.
-Dunya Kupasi varken transfer yapilmiyor, DK'da oynayacak oyunculari scoutlar yakindan takip ediyor olacak (hangi scoutlar, Kavukcu??)
-DK bitti, calismalar basladi ve yonetim kurulu transfer icin bir araya gelecek. Hoca burada listeyi baskana teslim edecek.
-Kamp donemi basliyor, kampta XX oyuncu adeta yeni transfer olarak goruluyor.
-Kavukcu: en iyisi icin ugrasiyoruz, kimse merak etmesin, herkes bize gelmek icin mesaj atiyor. WhatsApp kutum doldu.
-Lig basliyor, transferler icin daha zaman var kimse merak etmesin
-Yabanci kurali bizi cok zorluyor, keske TFF bu kurali degistirse.
-OB: en iyi kadroyu kurmak icin cok calisiyoruz ama transfer kolay degil, Turkiye'yi son tercih olarak goruyor genc oyuncular. Bu da zaman aliyor.
-Eylul ayi gelmistir, bizim takimimiz zaten 4 senedir sampiyon oluyor aslinda cok transfere de gerek yok. Son gun firsat transferi olursa bakacagiz insallah.

-Yetkiler verildikten sonra transfer donemi baslayacak.
-Dunya Kupasi varken transfer yapilmiyor, DK'da oynayacak oyunculari scoutlar yakindan takip ediyor olacak (hangi scoutlar, Kavukcu??)
-DK bitti, calismalar basladi ve yonetim kurulu transfer icin bir araya gelecek. Hoca burada listeyi baskana teslim edecek.
-Kamp donemi basliyor, kampta XX oyuncu adeta yeni transfer olarak goruluyor.
-Kavukcu: en iyisi icin ugrasiyoruz, kimse merak etmesin, herkes bize gelmek icin mesaj atiyor. WhatsApp kutum doldu.
-Lig basliyor, transferler icin daha zaman var kimse merak etmesin
-Yabanci kurali bizi cok zorluyor, keske TFF bu kurali degistirse.
-OB: en iyi kadro kurmak icin cok calisiyoruz ama transfer kolay degil, Turkiye'yi son tercih olarak goruyor genc oyuncular. Bu da zaman aliyor.
-Eylul ayi gelmistir, bizim takimimiz zaten 4 senedir sampiyon oluyor aslinda cok transfere de gerek yok. Son gun firsat transferi olursa bakacagiz insallah.
+ yönetim kurulu ve Okan Buruk toplanti yapip oyunculari masaya yatiracak.

Bu kismi unutmussun üstat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt