Sadri Baykam
Büyük Kaptan
Son dk
Umut ışık banlanıyor
Umut ışık banlanıyor
Okan hocayı sevdiğimi her yerde dile getiriyorum zaten kalması gerektiğini söylüyorum cımbızla istediğin yöne çekmeAmaç başka orada. Okan hocayı aşağılama amacı için paylaşıyor işte. Bu sene Avrupa'da başarısız denemiyor son 16 yaptı ligde de şampiyon. Haliyle böyle yapıyorlar.
Zaten hocanin oynatmaya calistigi futbolda ciddi riskli transfer.Bağlanti futbolcusu değil deniyor bu cocuk için.O degilde diyelim Can'i transfer ettik, bizim OB cocugu cop eder diye biraz tirsmiyor degilim.
O kadar para gomup cocugu oynatmazsa al basina belayi. Zaten nerede oynatacagini dusunuyorum orasi da karisik. Bu cocuk forvetimsi biri, yani oyle ofansif orta saha ile yakindan uzaktan alakasi yoktur. Kreatif oyun kurucu falan da degildir. Rakip kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar etkili olur, gol vuruslari iyi.
Simdi Osimhen etrafinda serbest oynatsan bu defa orta saha problem. Kanat forvet oynatsan Baris, Sane, Yunus gibi oyuncularin da var bu defa bunlardan bir tanesi anca oynar.
Biraz dusundurucu ama once alalim sonra dusunuruz dersek o da olabilir, biraz Turkish kafa style.
Kusura bakma da Can Uzun'u teknik heyetin istediği belliyken. Ne olduğu belirsiz bir hesabın haberi üzerinden Okan hocaya çakmaya çalışıyorsunuz sonra cımbızla ben çekmiş oluyorum.Okan hocayı sevdiğimi her yerde dile getiriyorum zaten kalması gerektiğini söylüyorum cımbızla istediğin yöne çekme
Kusura bakma da Can Uzun'u teknik heyetin istediği belliyken. Ne olduğu belirsiz bir hesabın haberi üzerinden Okan hocaya çakmaya çalışıyorsunuz sonra cımbızla ben çekmiş oluyorum.
Bu cocuk ikinci forvet aslinda, yani bir ara Necati Ates vardi ne tam 9 numara ne de tam 10 numara. Oyle goruyorum kendisini.Zaten hocanin oynatmaya calistigi futbolda ciddi riskli transfer.Bağlanti futbolcusu değil deniyor bu cocuk için.
Mertens rolünde oynatacak. Bu işi de büyük ölçüde yapar top rakipteyken pres işini de kurtarırsa orada ciddi bir skorer kazanmış olacağız ekstra. Burada alınacak orta saha profili değişecek biraz mesela Khepren Thuram değil de pas özelliği de iyi seviyede olan Ederson, Mamadou Sangare gibi bir orta saha almamız gelecek. Yani alınacak forvet arkasına göre orta sahanın tarzını değiştireceğiz bence.O degilde diyelim Can'i transfer ettik, bizim OB cocugu cop eder diye biraz tirsmiyor degilim.
O kadar para gomup cocugu oynatmazsa al basina belayi. Zaten nerede oynatacagini dusunuyorum orasi da karisik. Bu cocuk forvetimsi biri, yani oyle ofansif orta saha ile yakindan uzaktan alakasi yoktur. Kreatif oyun kurucu falan da degildir. Rakip kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar etkili olur, gol vuruslari iyi.
Simdi Osimhen etrafinda serbest oynatsan bu defa orta saha problem. Kanat forvet oynatsan Baris, Sane, Yunus gibi oyuncularin da var bu defa bunlardan bir tanesi anca oynar.
Biraz dusundurucu ama once alalim sonra dusunuruz dersek o da olabilir, biraz Turkish kafa style.
Bizde 10 numaralar ikinci forvet gibi konumlanıyor mertens'den beri. Onu da ikinci forvet yapar biraz baskı pres katarsa oyununa fena birşey de çıkabilir can uzun'dan.O degilde diyelim Can'i transfer ettik, bizim OB cocugu cop eder diye biraz tirsmiyor degilim.