GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 325

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,4K
Sayfa
325/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin Sparta Prag'dan Hugo Sochůrek'i alın. Adam takır tukur oynuyor, Dünya Kupası'na seçildi. Bu hafta 18 yaşında olacak.

💛♥️

20260602_170350.webp

O degilde diyelim Can'i transfer ettik, bizim OB cocugu cop eder diye biraz tirsmiyor degilim.

O kadar para gomup cocugu oynatmazsa al basina belayi. Zaten nerede oynatacagini dusunuyorum orasi da karisik. Bu cocuk forvetimsi biri, yani oyle ofansif orta saha ile yakindan uzaktan alakasi yoktur. Kreatif oyun kurucu falan da degildir. Rakip kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar etkili olur, gol vuruslari iyi.

Simdi Osimhen etrafinda serbest oynatsan bu defa orta saha problem. Kanat forvet oynatsan Baris, Sane, Yunus gibi oyuncularin da var bu defa bunlardan bir tanesi anca oynar.

Biraz dusundurucu ama once alalim sonra dusunuruz dersek o da olabilir, biraz Turkish kafa style.

O degilde diyelim Can'i transfer ettik, bizim OB cocugu cop eder diye biraz tirsmiyor degilim.

O kadar para gomup cocugu oynatmazsa al basina belayi. Zaten nerede oynatacagini dusunuyorum orasi da karisik. Bu cocuk forvetimsi biri, yani oyle ofansif orta saha ile yakindan uzaktan alakasi yoktur. Kreatif oyun kurucu falan da degildir. Rakip kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar etkili olur, gol vuruslari iyi.

Simdi Osimhen etrafinda serbest oynatsan bu defa orta saha problem. Kanat forvet oynatsan Baris, Sane, Yunus gibi oyuncularin da var bu defa bunlardan bir tanesi anca oynar.

Biraz dusundurucu ama once alalim sonra dusunuruz dersek o da olabilir, biraz Turkish kafa style.
Zaten hocanin oynatmaya calistigi futbolda ciddi riskli transfer.Bağlanti futbolcusu değil deniyor bu cocuk için.

Okan hocayı sevdiğimi her yerde dile getiriyorum zaten kalması gerektiğini söylüyorum cımbızla istediğin yöne çekme
Kusura bakma da Can Uzun'u teknik heyetin istediği belliyken. Ne olduğu belirsiz bir hesabın haberi üzerinden Okan hocaya çakmaya çalışıyorsunuz sonra cımbızla ben çekmiş oluyorum.

Can Uzun'u yeterince izleyenlere soruyom
diyelim ki Baris gidiyor o zaman mantikli mi bu transfer
yani kanatta oynatabilir miyiz
ama OB futbolunu seyaparak dusunun

Kusura bakma da Can Uzun'u teknik heyetin istediği belliyken. Ne olduğu belirsiz bir hesabın haberi üzerinden Okan hocaya çakmaya çalışıyorsunuz sonra cımbızla ben çekmiş oluyorum.

Hayal ettiği tek isim oysa o zaman niye Bernardo ismi gündeme gelmiş hoca ısrarla Can isterken Bernardo ile kim görüşmüş.

Mertens rolünde oynatacak. Bu işi de büyük ölçüde yapar top rakipteyken pres işini de kurtarırsa orada ciddi bir skorer kazanmış olacağız ekstra. Burada alınacak orta saha profili değişecek biraz mesela Khepren Thuram değil de pas özelliği de iyi seviyede olan Ederson, Mamadou Sangare gibi bir orta saha almamız gelecek. Yani alınacak forvet arkasına göre orta sahanın tarzını değiştireceğiz bence.

Hocanın 4-3-3'e geçebileceğine ihtimal vermiyorum biz yine bildiğimiz 4-2-3-1'de 10 numara yerine 9.5 numara alıp 4-4-2 gibi oynayan press futbolundan devam ederiz.

Can gelirse hızla gitmesinden dolayı rakibin hatalarında cezayı keseriz aynı zamanda press yapabiliyor şutuda var net Osimhen 2 tane stoperi üstüne çektiği an inanılmaz boşluklar bulabilir.

Formatı değiştirmek yerine formata uygun adam almamız lazım.

Bizde 10 numaralar ikinci forvet gibi konumlanıyor mertens'den beri. Onu da ikinci forvet yapar biraz baskı pres katarsa oyununa fena birşey de çıkabilir can uzun'dan.

Bir hesap daha Okan hoca durumdan rahatsız yazmış. Hocanın haksız olduğu nokta da ismi çıkanları bekleyelim dediyse eğer zaten alması zor isimler. Günün sonunda ortada kalma riskimiz de var. Can uzun alabiliyorsak en azından yerli birini almış olacağız, şimdiden süreci ilerletmekte sorun yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt