Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Juventus deniyodu?Diaz'i kaptirmamak lazim bence hem cocuk hirsli, hem pres gucu yuksek, hem ust duzey deneyimi var, hem yasi da uygun.
Juventus deniyodu?Diaz'i kaptirmamak lazim bence hem cocuk hirsli, hem pres gucu yuksek, hem ust duzey deneyimi var, hem yasi da uygun.
Hayal ettiği ismin alınabileceği kesin olmadığı için doğal olarak her bölgede birden fazla alternatif olması çok doğal. Bernardo bonservissiz zaten 3 yıllık 50-60 isteyince ondan vazgeçildiği ve öyle bütçe olacaksa daha genç oyuncuya verilsin dendiği de yazıldı.Hayal ettiği tek isim oysa o zaman niye Bernardo ismi gündeme gelmiş hoca ısrarla Can isterken Bernardo ile kim görüşmüş.
%100 son tercihlerde de çok işe yarar.Bizim sıkıntımız 1. olarak bağlantı oyunu oynayamıyoruz 2. olarak son tercihler 3. olarak son paslardaki yada ortalardaki takımın kalitesine göre düşük olması.Diaz'i kaptirmamak lazim bence hem cocuk hirsli, hem pres gucu yuksek, hem ust duzey deneyimi var, hem yasi da uygun.
kero amir begenmiyorDiaz'i kaptirmamak lazim bence hem cocuk hirsli, hem pres gucu yuksek, hem ust duzey deneyimi var, hem yasi da uygun.
Brahim Diaz Juventus'a gitmek istemiyor. Yeni teknik direktör açıklandıktan sonra öncelikle Real Madrid'de forma giymek için mücadele etmek istiyor. [Sky Sport]Juventus deniyodu?
Napim benkero amir begenmiyor
okan hocam geçen yaz stoper oynayabilen sağ bek diye singo'yu istiyordu ama oynatmadı doğru düzgün
can uzun için de aynı şey olur mu diye kaygı duyan taraftar varsa haksızdır diyemem.
Heriflere haberci rüyamda aziz başkan,aykut hoca diye söylüyorum hala hakan safi diyolarEnder Turan kim yav herkese inaniyorsunuz hemen
Brahim Diaz ihtimali varsa her türlü zorlanmalı. Tam aradığımız adam Odegaard ile birlikte onların olma ihtimalini görmediğim için Can Uzun'a sıcak bakıyorum şahsen. Bu isimler oluyorsa işler tamamen değişir.Brahim Diaz Juventus'a gitmek istemiyor. Yeni teknik direktör açıklandıktan sonra öncelikle Real Madrid'de forma giymek için mücadele etmek istiyor. [Sky Sport]
Can Uzun'u yeterince izleyenlere soruyom
diyelim ki Baris gidiyor o zaman mantikli mi bu transfer
yani kanatta oynatabilir miyiz
ama OB futbolunu seyaparak dusunun
Hocam.katilmakla beraber kanatta da oynar diyorumBu cocuk ikinci forvet aslinda, yani bir ara Necati Ates vardi ne tam 9 numara ne de tam 10 numara. Oyle goruyorum kendisini.
Bir Arap daha alırız arkadaş olarak Amine gouriNapim ben
Akliouche zaten sağ kanat forvet arkasına Can Uzun daha mantıklı olur.Diaz’ı bende çok isterim ama Madrid de by belirsizlik ortamı varken buraya düşmesi çok zor.
Ancak Ağustos sonu fırsat olarak gelebilir orada da EPL de 4-8 sıra arası takımlara gitme olasılığı çok daha yüksek. Hatta top 3 takımda da rotasyonda ciddi süre ile giderse şaşırmam.
Akliouche falan gelmez zaten imkansız işler.