GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 334

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,3K
Sayfa
334/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.

Lewa için sunulan teklifin detayları;

- CL katılım bonusu
- Lig şampiyonluğu bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
- Senelik 10 M€ garanti maaş + bonuslar

(Nico Schira)

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.

- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
- Senelik 10 M€ garanti maaş+ bonuslar

(Nico Schira)
İlk bonustan yatar bu transfer

necati'den niye korkayım yav
1000014191.webp

- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme

(Nico Schira)

Bu Safi secilse cok gulerim ..Bence su an bol keseden salliyor nasil olsa secilemem diye..

- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme

(Nico Schira)
38 yaşında gelsin, barcalılar bitik diyor. Bu sayede vedatı yedeğe çekebiliriz.

Burada cogu kisi kolpa... Can Uzun denen herif 2 yildir piyasada ben dunku kadar hypelandigini istendigini daha once gormedim herkes Can Uzun diyor..Demek ki cogu kisi omrunde ilk kez adam akilli dun izlemis ..
Ama bu adamlara sorsan bundesliga uzmaniyiz derler
Peki bundesliga takip edenlere soruyoruz. Bu can uzun bu sezon bundesliga'da çok iyi performans gösterdi mi, istatistik olarak sormuyorum. 40 milyon edecek kadar çok iyi oynadı mı yani ? Sadece potansiyele 40 milyon verecek kulüp değiliz biz, onu real madrid city falan yapabilir

yerliler takımı sahiplenme ve takım kimliği açısından önemli. her yabancı osimhen gibi sahiplenmiyor burayı
sadece can özelinde düşünmeyin.
anadoludan alınıp kadroya sokulabilecek oyuncular var.
belki tutmayıp kutucu gibi de olabilirler ama denemek lazım yine de
millet anadolu takımı topçularını duyunca sinirden kuduruyor ama apo da bize geldiğinde sövmüştü herkes. bu işler belli olmuyor.

- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme

(Nico Schira)

Polonyalı futbolcularda bu kaynak en iyilerden diye biliyorum. Yıllık 20 milyon euro diyor bonuslarla. Herhalde 10 milyon bonus olmaz 15+5 gibi sanırım yıllık teklif.

Peki bundesliga takip edenlere soruyoruz. Bu can uzun bu sezon bundesliga'da çok iyi performans gösterdi mi, istatistik olarak sormuyorum. 40 milyon edecek kadar çok iyi oynadı mı yani ? Sadece potansiyele 40 milyon verecek kulüp değiliz biz, onu real madrid city falan yapabilir

Kesinlikle dogru bir yaklasim zaten 20 yasinda olmus bir bundesliga topcusu icin 100 milyon civari konusulurdu bizim gibi kulupler icin fazla luks bir hamle olur..
Hepsini gectim 2 gundur soyluyorum Can bizim aradigimiz adam degil kesinlikle cok iyi topcu olabilir ilerde ama bizim aradigimiz 10 no cok daha farkli bir profil olmali .. En yakin ornek bize Arda Guler profili biri lazim ..
Bugun Kenan cok iyi topcu mu evet ama bizim ihtiyacimiz su an Kenan mi kesinlikle degil ..Can isine boyle bakmak lazim Chelsea alsir 40a saga sola kiralayip pisecek mi diye bekler bizim oyle lukslerimiz olamaz

Hakan safi özelinde söylüyorum dağ fare doğurdu şu ana dek

O kadar paran var o kadar konuştun getirebildiğin adam 38lik lewandowski, stopere de yok maldini anasını satayım

Bi dakka ya bu maldiniyle de görüşmüştü

- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme

(Nico Schira)

He yavrum kerem 15 alacak Lewa 10a gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt