Listemize orta sahalar girsin artık Ali gece beyAhmetcan Kaplan transfer listesinden çıkarılmıştır...
Listemize orta sahalar girsin artık Ali gece beyAhmetcan Kaplan transfer listesinden çıkarılmıştır...
İlk bonustan yatar bu transferFenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.
Lewa için sunulan teklifin detayları;
- CL katılım bonusu
- Lig şampiyonluğu bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
- Senelik 10 M€ garanti maaş+ bonuslar
(Nico Schira)
necati'den niye korkayım yav
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.
- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
- Senelik 10 M€ garanti maaş + bonuslar
(Nico Schira)
@Ali Gece nöbet tutacakmisolm nöbet dediğin gece tutulmaz mı
bu saatlerde onlien olup gece ortalıktan kayboluyorsunuz
Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu yerli olarak isteyeceklerim. Ama diğer bölgelere yerli alırsak kaliteli yabancıları orta sahaya çekeriz rahatçaListemize orta sahalar girsin artık Ali gece bey
30 milyon euro diyorlarda bırakırlarmı hiç fiyataBurada cogu kisi kolpa... Can Uzun denen herif 2 yildir piyasada ben dunku kadar hypelandigini istendigini daha once gormedim herkes Can Uzun diyor..Demek ki cogu kisi omrunde ilk kez adam akilli dun izlemis ..
Ama bu adamlara sorsan bundesliga uzmaniyiz derler
38 yaşında gelsin, barcalılar bitik diyor. Bu sayede vedatı yedeğe çekebiliriz.Fenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.
- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
(Nico Schira)
Peki bundesliga takip edenlere soruyoruz. Bu can uzun bu sezon bundesliga'da çok iyi performans gösterdi mi, istatistik olarak sormuyorum. 40 milyon edecek kadar çok iyi oynadı mı yani ? Sadece potansiyele 40 milyon verecek kulüp değiliz biz, onu real madrid city falan yapabilirBurada cogu kisi kolpa... Can Uzun denen herif 2 yildir piyasada ben dunku kadar hypelandigini istendigini daha once gormedim herkes Can Uzun diyor..Demek ki cogu kisi omrunde ilk kez adam akilli dun izlemis ..
Ama bu adamlara sorsan bundesliga uzmaniyiz derler
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.
- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
(Nico Schira)
İsak Vural veya Emirhan İlkhan izledin miListemize orta sahalar girsin artık Ali gece bey
Peki bundesliga takip edenlere soruyoruz. Bu can uzun bu sezon bundesliga'da çok iyi performans gösterdi mi, istatistik olarak sormuyorum. 40 milyon edecek kadar çok iyi oynadı mı yani ? Sadece potansiyele 40 milyon verecek kulüp değiliz biz, onu real madrid city falan yapabilir
Bu Emirhan Beşiktaş'taki değil mi onu izledimde diğeri hakkında bilgim yok. İsmini burda duydumİsak Vural veya Emirhan İlkhan izledin mi
- CL katılım bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
(Nico Schira)