GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 363

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,9K
Sayfa
363/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin başkan seçimine kadar her türlü uçuk kaçık transfer haberi piyasaya düştü düşücek gaza gelmemek gerek

İki taraf göz boyamak için sürekli el yülseltiyor kepaze herifler

Ewa safi ezkaza seçiliverse ne güzel olur :crushed:

Atta ile Can oyuncu olarak kiyaslanamaz ama fiyat bakımından karşılaştırdım ve ben tam tersini düşünüyorum bu konuda.

İtalya gibi sert ligde bu oyunu oynayan bizim burada da iş yapar yeterki güven verilsin.

Sangare içinde en az 30 isterler bence.
Ben Atta'yı pek beğenemedim. Sangare'yi 30 veriyorlarsa benim ilk alacağım oyuncu olurdu. Çok iyi orta saha bence.

Yerli futbolcular önemli şampiyonlukta hep kritik roller oynadılar.

Arda Okan fena değil Göztepe'de takip ettiğimde beğeniyordum yaş olarak potansiyeli var şu an rotasyonda net güçlenmemiz lazım.

Arda - Eren bekleri rotasyonda baya iyi olur sadece rekabete sokup önlerinede doğru adamları koymak lazım.

Beyler bırakalım beki falan da yerli orta saha alternatifleri kimdir nedir yeni gençlerden var mı

Lemina torik gitmeyecekse ancak yerliyle çözülebilir ortasaha açığı kontenjan sebebiyle

Çalhanoğludan gayrı ortasahaya koyabileceğimiz kim var as ya da rotasyon olarak

Beyler bırakalım beki falan da yerli orta saha alternatifleri kimdir nedir yeni gençlerden var mı

Lemina torik gitmeyecekse ancak yerliyle çözülebilir ortasaha açığı kontenjan sebebiyle

Çalhanoğludan gayrı ortasahaya koyabileceğimiz kim var as ya da rotasyon olarak
Mesela İcardi ile uzatmadığımız ve Can Uzun'un geldiği senaryoda 1 boşluk oluşuyor yine Sara'nın gideceği senaryo 2 boşluk oluyor 10 kişilik yerden. 3 adette u23 kontenjanımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt