Halil Vurucu
Berlin Panteri
En az 2 kişi gelecekse sorun değilNeyse bir şey demek istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 325153
En az 2 kişi gelecekse sorun değilNeyse bir şey demek istemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 325153
Mavropanos'ta olabilir. O herifte bayağı iyi. Lakin yanına zıpkın gibi sol stoper lazım. Apo ile ağır kalabilirler.Yerine Todibo'ya ne diyorsun West Ham düşmüşken?
Şimdi videosunu izliyorum... landry farre barcelona da oynuyor 19 gaşında. Hızlı fizikli. Davinson a benzettim oyun stilini...Davinson gidince kimi alacağız? Zaten 1 tane stoper lazımdı.
Yuh...Can Uzun çöpün tekidir. İhtiyaç duyduğumuz bir profil olmadığı gibi kendi pozisyonunda da vasat bir oyuncudur.
En iyi yerliler bizde. Bir de Can + rotasyona iki daha alirsak tamamdir o konu. Bu avantajda var bizdeBirakalim suyun karsi tarafi yaslilara domalsin. Bizim genclesmemiz lazim. 4 U23 bizim isimize gelecek. Sevsek te sevmesek te her iste bir hayir vardir.
Tek sorun Icardi, Ilkay, Kaan'i dehlemedikce hocayi gencleri oynatmaya zorlayamayacagiz.En iyi yerliler bizde. Bir de Can + rotasyona iki daha alirsak tamamdir o konu. Bu avantajda var bizde
Bence ilkay ve Kaanda problem yok. Hele kaan sadece 5. opsiyon olarak girse bile tamamdir.Tek sorun Icardi, Ilkay, Kaan'i dehlemedikce hocayi gencleri oynatmaya zorlayamayacagiz.
Gelismesi gerekenlerin vaktini caliyor. Yalnizca kupada oynasa neyse.Bence ilkay ve Kaanda problem yok. Hele kaan sadece 5. opsiyon olarak girse bile tamamdir.
alakam yok