Gökhan Aytepe
10 Numara!
Beyler GS şampiyonlar ligi şampiyonu olacak ama Mia Khalifa ile evleneceksiniz kabul mü
Beyler GS şampiyonlar ligi şampiyonu olacak ama Mia Khalifa ile evleneceksiniz kabul mü
15 e biz stoper alabilir miyiz? Selam verdiğin kapıyı 25-30 dan açıyorDavinsona 15 veriyorlarsa gondermek gerekir..Son sezon cok kotuydu.. Lemina'yi oraya ceksek kesinlikle cok daha iyi oynar ki bu sezon da gosterdi zatten 4-5 macta
Ben de 20M teklifi bulabilrisek minimum dusunulebilir diyorum.Orada herkes konsantre oluyor maç sayısı çok az ama bize dönüp yine kafasını sahaya veremeyebilir umarım iyi performans sergiler sonrasında iyi bir teklifle uğurlamak lazım.
Fener kadar kollandıklarını düşünmüyorum, bizim maçla çakışmayan çoğu maçıda 90 dakika izledim genelde izlemeye çalışırım aklımda kalan bir tek Karagümrük dep penaltı, Antep dep ofsayt gol diyebilirim.
Fener konusunda en az 20 tane pozisyon sayılır hatta dahada fazlası olabilir bu konuyu ayrı tutmak lazım onlar kadar ittirilseler net şampiyon olurlardı fenerin ittirilmesi tez konusu olur.
Onların tek avantajı vardı tek kulvarda gitmeleri bu sene o da olmayacak, hakemler sayesinde ligi 3'ncü bitirmediler hak ettikleri için bitirdiler bazen rakibin hakkını vermek gerekiyor.
Singo'dan stoper olmaz pozisyon bilgisi çok zayıf her ne kadar fiziksel olarak aygır gibi olsa bile sürekli kafa golü yeriz.Ben de 20M teklifi bulabilrisek minimum dusunulebilir diyorum.
Ama tabii ki yeri doldurulmak sartiyla. O gonderilir okan hocamiz singoyu stoper yapmak isterse yanariz
Ben Zaniolo ya daha cok benzettim
Fakat cok istedigi adami bekten cok stoperde oynatti hoca. Antipati topladi uzerine. Fizigi ile aslinda daha iyi seyler izletebilir.Singo'dan stoper olmaz pozisyon bilgisi çok zayıf her ne kadar fiziksel olarak aygır gibi olsa bile sürekli kafa golü yeriz.
İkisinin ara formu gibi.Ben Zaniolo ya daha cok benzettim
hocam zor ikna ederiz bu adamiNico Paz geri gelirse mecbur kendisine yeni takim bakmali. O zaman devreye girersek neden olmasin?
15 e biz stoper alabilir miyiz? Selam verdiğin kapıyı 25-30 dan açıyor
Gitmesin demiyorum zaten 15 e satılmasın.Davinson seneye faydadan cok zarar verir bize.. 15 iyi para bizimkiler de bol keseden atmayi birakip arastirsin bulsun.. Gerekirse 15 degil 20-25 verirsin iyi stoper de alabilirsin ..
Ayip olacak diye 30 m mu verelim yav.Osimhen - Deniz
Leao - Baris
Sane - Yunus
Bernardo - Can
Lang ne olacak adama ayip olur almazsak
Bi de Kolo Muani'ye yer kalmadi![]()
Musluman > Istanbul > CL bileti > winner team > €€€hocam zor ikna ederiz bu adami
Juventus isterse oraya gider ornegin
Osimhen - Deniz
Leao - Baris
Sane - Yunus
Bernardo - Can
Lang ne olacak adama ayip olur almazsak
Bi de Kolo Muani'ye yer kalmadi![]()