GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 373

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,9K
Sayfa
373/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada herkes konsantre oluyor maç sayısı çok az ama bize dönüp yine kafasını sahaya veremeyebilir umarım iyi performans sergiler sonrasında iyi bir teklifle uğurlamak lazım.
Ben de 20M teklifi bulabilrisek minimum dusunulebilir diyorum.

Ama tabii ki yeri doldurulmak sartiyla. O gonderilir okan hocamiz singoyu stoper yapmak isterse yanariz.

Singo oynayacaksa sag bek oynamasi lazim,stoperde vs felaket.

Fener kadar kollandıklarını düşünmüyorum, bizim maçla çakışmayan çoğu maçıda 90 dakika izledim genelde izlemeye çalışırım aklımda kalan bir tek Karagümrük dep penaltı, Antep dep ofsayt gol diyebilirim.

Fener konusunda en az 20 tane pozisyon sayılır hatta dahada fazlası olabilir bu konuyu ayrı tutmak lazım onlar kadar ittirilseler net şampiyon olurlardı fenerin ittirilmesi tez konusu olur.

Onların tek avantajı vardı tek kulvarda gitmeleri bu sene o da olmayacak, hakemler sayesinde ligi 3'ncü bitirmediler hak ettikleri için bitirdiler bazen rakibin hakkını vermek gerekiyor.

Singo'dan stoper olmaz pozisyon bilgisi çok zayıf her ne kadar fiziksel olarak aygır gibi olsa bile sürekli kafa golü yeriz.
Fakat cok istedigi adami bekten cok stoperde oynatti hoca. Antipati topladi uzerine. Fizigi ile aslinda daha iyi seyler izletebilir.

Bek oynadigi maclarda defansif zaaflar gene vardi ama ofansif olarak bindiriyordu

Trabzonspor'un Galatasaray'la didişmeye başladıktan sonra Portekiz kanallarından daha çok topçu almaya başlaması da dikkat çekici. Portekizli menajer tayfasıyla kimlerin içli dışlı olduğu belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt