- 12 Haziran 2015
- 35.730
- 31.358
- 2.693
Can uzun bence iyi olur ya yaşı vs de çok ideal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaynak?
Leao gelirse Baris'in yerine, Can Uzun o mevkiye dogru profile olmaz. Sane, Can ve Leao cok alakasiz bir uyum gibi gozukmekte.Leao hamlesi olursa Barış gidiyor demektir. Can Uzun'un peşinde koşmanın da mantığını doğrular bu iş.
Samet inşallah gelir![]()
Alırım...net..Can Uzun vs Can Erden
Öncelik sıram şöyle olurOdegaard, Diaz gibi isimler olmuyorsa bence bize faydalı olacak bir oyuncu. Top rakipteyken defansa katkısını arttırırsa çok iyi olacak. Mesela bence Akliouche kadar potansiyelli bir oyuncu.
Silva yok istemem bahsedilen paralara. Odegaard >Brahim >Can benim sıralama.Öncelik sıram şöyle olur
B.Silva > Brahim > Odegaard > Can
Odegaard in kenan dan bir farkini gormuyorum arsenalden niye buralara gelsin pek anlamda verdigim bir olay değil. Nereden çikti bu mevzu heisSilva yok istemem bahsedilen paralara. Odegaard >Brahim >Can benim sıralama.
Odegaard geçen sene baya sakatlık ile geçirdi. Diğer türlü ilk sıraya koyardımSilva yok istemem bahsedilen paralara. Odegaard >Brahim >Can benim sıralama.
Belli bi oyuncu tipi istersin ilk hedefin olmazsa 2. 3.yü denersinokan buruk bana kafayı yedirmek üzere and içmiş