Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
1 can uzun yetiyor yani kadroyu yenilemeyeCan Uzun alcaz ya
1 can uzun yetiyor yani kadroyu yenilemeyeCan Uzun alcaz ya
Nedim: hayal dunyaninzda van dayk rudiger transfer etmeye devam edin ozamanCiddi ciddi Samet'in adı mı geçti? Samet hangi vasfı ile Galatasaray forması giymeye layık oluyor arkadaş? Yedek kulübesini geçtim tesislerin yakınından bile geçmemeli.
Gaynak?Bizimkiler Leao icin Milan'la pazarliklara baslamak istermis, haberiniz olsun. Durum ciddi gibi.
Taraftarin arzusu Rashford olmasina ragmen Baskan oyunu Leao'dan yana kullaniyor gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 325186
Olmamis cana 40 verilirmi? +Potansiyel, genc, yerli, - elde patlarsa pek piyasasi olmamis olacak40a leao mu
40a can mi
Anketi daha dogru olur
Onu bırakta Ulan geri sayfalarda samet övmüşsün abv vasatizm seni böyle ele geçirmiş
Ekli dosyayı görüntüle 325187
samet övmek nedir![]()

Leao hamlesi olursa Barış gidiyor demektir. Can Uzun'un peşinde koşmanın da mantığını doğrular bu iş.Bizimkiler Leao icin Milan'la pazarliklara baslamak istermis, haberiniz olsun. Durum ciddi gibi.
Taraftarin arzusu Rashford olmasina ragmen Baskan oyunu Leao'dan yana kullaniyor gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 325186
kadro yenilemeden kasıt full silip yeniden yapmak ise eğer o işi yapacak para da akıl da yok bizde1 can uzun yetiyor yani kadroyu yenilemeye
okan buruk bana kafayı yedirmek üzere and içmişHem 2 orta saha oynuyoruz diye zırlanıyor hem de neredeyse forvet olan can uzun isteniyor
Şaka gibi
İlk 11'in 8-9'unun değişmesi de saçma yahu. İlk 11'in 3-4'ünün değişmesi ve rotasyona eklenecek 3 takviye ile gayet yenilenmiş olursun.kadro yenilemeden kasıt full silip yeniden yapmak ise eğer o işi yapacak para da akıl da yok bizde