GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 378

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,7K
Sayfa
378/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yüksek maaşlı transferler hayal olacak

Hocam tam aksine kulüpler vergi ödemediği için oyuncuların ödemesi zorunlu olacağı için oyuncuya ödetmek daha fazla maaş anlamına geliyordu.

Kararın iptali, kulüplerin halihazırdaki düzeni devam ettirmesi gerek. Gene ödemeyip devlet baba siler mi muhabbeti olacak

Yerli stoper olarak kimi alabiliriz o paraya?

Sözleşme imzaladıktan sonra Samet hahsdhadas

Admirim benim mantığım şöyle çalışıyor, ben genç kaleci ve genç stoper sevmem açık açık söyleyeyim. Bu mevkilerdeki oyuncuların hayvan gibi sürekli oynaması lazım. Eğer böyle Ramos falan gibi Buffon gibi ekstrem bir tip değilse tüm genç yedek kaleci ve stoperler genelde 24-25 yaşına kadar da sıvarlar zaten.

Bi takımın bence net ilk 11'deki kalecisi ve stoper tandemi belli olmalıdır.

Bunların yedekleri ise bence çok tecrübeli ama ilk 11 seviyesi olmayan adamlardır işte.

Eğer sen 20 yaşındaki Van Dijk'ı bulduysan tabii hollanda 2. liginden onu bilemem tamam gelsin yani.

Bugün Ümit asla Apokerim'i kesemez. Ümit'i de herhalde bi 7-8 maç izlemişimdir, bence Adil Demirbağ'dan falan fazlası olan bi stoper değil. Hele Apokerim gibi bence gelmiş geçmiş en iyi yerli stoperle asla kıyaslamam bile. Buraya yedek oyuncu için para harcayacağıma ya 15-16 milyon veya 20 neyse işte para harcar net ilk 11 stoperi alırım, ya da beleşe yedek stoper çözerim.

Bizimkiler Leao icin Milan'la pazarliklara baslamak istermis, haberiniz olsun. Durum ciddi gibi.

Taraftarin arzusu Rashford olmasina ragmen Baskan oyunu Leao'dan yana kullaniyor gibi.

1780483655404.webp

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin: "Bu kulüp maddi olarak zorlanıyor. Bir kampanya yapıyoruz, toplanan para 316 bin lira. 100 bin lirasını ben bir arkadaşıma attırdım. Belki bir o kadarı da Galatasaray taraftarının dalga geçer gibi attığı 19,05 liralar."
O paraları atan GS taraftarını da kınıyorum

Pavlovic
Acheampong gelsin

Davinson gitsin aga,kurala da uyuyorlar.Daha ne olsun valla
Su cocugun ismini bir 4-5 yil daha yazmana gerek yok gercekten.

Chelsea manager Xabi Alonso has sent a clear message to the transfer market: Josh Acheampong is not for sale. In his sweeping squad overhaul, the Spanish strategist regards the 20-year-old defender as a crucial "fundamental building block," placing him on par with irreplaceable pillars such as Cole Palmer and Moises Caicedo. According to TEAMtalk and the BBC, Chelsea has consistently rejected attractive offers from Real Madrid, Manchester City, Liverpool, and Bayern Munich over the past six months.

Turk stoperi cok lazim dersek gitsinler Alanyadaki cocugu alsinlar, baska da kimse yok suan stoper mevkisinde is yapacak rotasyonda. En azindan genc cocuk ustelik sol ayakli olmasi da rekabet adina olumlu. Samet gibi saatli bomba da denmez cocuga. Onun Fener maclari simdi aklima geliyor, nasil asistler yaptigini hatirlayinca insana sinir vuruyor.
Daha geçen kırmızı gördü fener macinda

Su cocugun ismini bir 4-5 yil daha yazmana gerek yok gercekten.

Chelsea manager Xabi Alonso has sent a clear message to the transfer market: Josh Acheampong is not for sale. In his sweeping squad overhaul, the Spanish strategist regards the 20-year-old defender as a crucial "fundamental building block," placing him on par with irreplaceable pillars such as Cole Palmer and Moises Caicedo. According to TEAMtalk and the BBC, Chelsea has consistently rejected attractive offers from Real Madrid, Manchester City, Liverpool, and Bayern Munich over the past six months.
Başkasını bulurum sorun değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt