Samoş’un tweetine göre Nhaga ve Kaan gidiyor.
Yüreğir Kont'u.Samet hangi vasfı ile Galatasaray forması giymeye layık oluyor arkadaş?
Yüksek maaşlı transferler hayal olacak
Yerli stoper olarak kimi alabiliriz o paraya?
source?Bizimkiler Leao icin Milan'la pazarliklara baslamak istermis, haberiniz olsun. Durum ciddi gibi.
Taraftarin arzusu Rashford olmasina ragmen Baskan oyunu Leao'dan yana kullaniyor gibi.
source?
Leao Reşfırddan daha iyi bir oyuncu bana göreBizimkiler Leao icin Milan'la pazarliklara baslamak istermis, haberiniz olsun. Durum ciddi gibi.
Taraftarin arzusu Rashford olmasina ragmen Baskan oyunu Leao'dan yana kullaniyor gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 325186
Rashford bence kaleye daha cok tehdit olusturabilen bir oyuncu. Daha dikine, daha sutor ozellikleri var.Leao Reşfırddan daha iyi bir oyuncu bana göre
Oyum Rashforda olmasına rağmen Dursun başkanımın tercihlerine güvenirimBizimkiler Leao icin Milan'la pazarliklara baslamak istermis, haberiniz olsun. Durum ciddi gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 325186
O paraları atan GS taraftarını da kınıyorumAntalyaspor Başkanı Rıza Perçin: "Bu kulüp maddi olarak zorlanıyor. Bir kampanya yapıyoruz, toplanan para 316 bin lira. 100 bin lirasını ben bir arkadaşıma attırdım. Belki bir o kadarı da Galatasaray taraftarının dalga geçer gibi attığı 19,05 liralar."
Su cocugun ismini bir 4-5 yil daha yazmana gerek yok gercekten.Pavlovic
Acheampong gelsin
Davinson gitsin aga,kurala da uyuyorlar.Daha ne olsun valla
Daha geçen kırmızı gördü fener macindaTurk stoperi cok lazim dersek gitsinler Alanyadaki cocugu alsinlar, baska da kimse yok suan stoper mevkisinde is yapacak rotasyonda. En azindan genc cocuk ustelik sol ayakli olmasi da rekabet adina olumlu. Samet gibi saatli bomba da denmez cocuga. Onun Fener maclari simdi aklima geliyor, nasil asistler yaptigini hatirlayinca insana sinir vuruyor.
Başkasını bulurum sorun değilSu cocugun ismini bir 4-5 yil daha yazmana gerek yok gercekten.
Chelsea manager Xabi Alonso has sent a clear message to the transfer market: Josh Acheampong is not for sale. In his sweeping squad overhaul, the Spanish strategist regards the 20-year-old defender as a crucial "fundamental building block," placing him on par with irreplaceable pillars such as Cole Palmer and Moises Caicedo. According to TEAMtalk and the BBC, Chelsea has consistently rejected attractive offers from Real Madrid, Manchester City, Liverpool, and Bayern Munich over the past six months.