GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 402

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328K
Sayfa
402/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftar gerçekten çok şımarmış, osimhen'in arkasına Jhon Duran'i begenmiyorlar. Sebebi ne? fenerde tutunamamış sorunluymuş bahsettikleri takım fener ve yağız denilen adamın lafıyla kafadan çatlak felan diyorlar.
Hem +4 de uyuyor bence 1 senelik kiralık olarak gelmeli
20 yaşında arabistana gidip potansiyelini iplemeyen orada bile 6 ayda arkasına teneke bağlayıp fb ye kiralanan, ki kandırması en kolay taraftarın bile nefret edeceği bir karaktere dönüşen ve rusya ya giden. Orada bile Zentih adamdan bıkıp izin(!) verip, sezon sonuna kadar takımdan uzak tutan bir adamı beğenmediğimiz için kusura bakma. Hata bizde evet şımardık.

Sozlukte bir elemanin esi Can uzun'un annesiyle kuzenmis..Onun sıktıgına gore aile hicbir sekilde simdilik Tr dusunmuyormus..
Soyle bir anektod da vereyim benim uni arkadasim emre akbabayla kuzendi daha dogrusu babalari kuzen.. Bize gelecegi donem bu elemanla gorusmustuk yurt disina gidecek diyordu ..Sonra pat diye bize geldi..
Muhtemelen aile de bu tarz muhabbetleri yakin cevreden bile gizliyor.. Ben ihtimal vermiyordum ama tolgahan samiyen pesine digerleri herkes girdi haberi mutlaka bir temas var belli ki
Emre ve can'ın durumları bambaşka. Frankfurt gelen teklifi kabul ederse can gelir. Fakat ben gelmesi durumunda öyle 1-2 milyon maaşla oynayacağını tahmin etmiyorum. Oyuncu tarafı kapıyı 4-5 milyondan açar bence

Sanki fm’de herkes free ve kadro kuruyor Hakan Safi, Sporting normalde 60 istiyor böyle haber pompalanırsa 80m serbest kalmasını ödeyin diyecekler

Guirassy'i biz alalım.
UCL'de Osimhen 70 dakika Guirassy 20 dakika
Deplasmandaki lig maçlarının çoğunda Guirassy ilk 11 olur. Kardeş kardeş geçinip süreleri paylaşırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt