Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
Lan Mavro'yu dün yazmıştım.Uğurcan
Şalai mavropanos koulierakis jakobs
Ayari baleba
Sane gwod el mala
Osimhen
Lan Mavro'yu dün yazmıştım.Uğurcan
Şalai mavropanos koulierakis jakobs
Ayari baleba
Sane gwod el mala
Osimhen
Tamamda uefa felan nasil bir sey demiyor? Tff ayri olay zaten. Adam acikca para sikesi yapiyorum dediNewcastle a 80e serbest kalma maddesi var ver al demişler. Hakan safiye kucak dansı yaptırirlar. En az 50 koparirlar bence
Gerekirse ceza yeriz diyor safi rüzgar. Gözü karartmis Kara paraları aklayacakTamamda uefa felan nasil bir sey demiyor? Tff ayri olay zaten. Adam acikca para sikesi yapiyorum dedi
vay babayinFenerin guncel kadrosu
Leao-Geyseri-Lewa-Suarez-Muric-Greenwood
Gunduzi-Hakan-Kante
Sikrinyar
Ederson
Bizim saf yönetim ağustos sonuna kadar kararını bekler zaten!!!
Kim ceza verecekse zaten. Bizim dursun uyuyor halen. 3 oyuncu lazim ilk 11e. Yabanci kurali demesin kimse fb beterGerekirse ceza yeriz diyor safi rüzgar. Gözü karartmis Kara paraları aklayacak
Adamlar kesin dunya sampiyonu olurFenerin guncel kadrosu
Leao-Geyseri-Lewa-Suarez-Muric-Greenwood
Gunduzi-Hakan-Kante
Sikrinyar
Ederson
20 yaşında arabistana gidip potansiyelini iplemeyen orada bile 6 ayda arkasına teneke bağlayıp fb ye kiralanan, ki kandırması en kolay taraftarın bile nefret edeceği bir karaktere dönüşen ve rusya ya giden. Orada bile Zentih adamdan bıkıp izin(!) verip, sezon sonuna kadar takımdan uzak tutan bir adamı beğenmediğimiz için kusura bakma. Hata bizde evet şımardık.Bizim taraftar gerçekten çok şımarmış, osimhen'in arkasına Jhon Duran'i begenmiyorlar. Sebebi ne? fenerde tutunamamış sorunluymuş bahsettikleri takım fener ve yağız denilen adamın lafıyla kafadan çatlak felan diyorlar.
Hem +4 de uyuyor bence 1 senelik kiralık olarak gelmeli
Emre ve can'ın durumları bambaşka. Frankfurt gelen teklifi kabul ederse can gelir. Fakat ben gelmesi durumunda öyle 1-2 milyon maaşla oynayacağını tahmin etmiyorum. Oyuncu tarafı kapıyı 4-5 milyondan açar benceSozlukte bir elemanin esi Can uzun'un annesiyle kuzenmis..Onun sıktıgına gore aile hicbir sekilde simdilik Tr dusunmuyormus..
Soyle bir anektod da vereyim benim uni arkadasim emre akbabayla kuzendi daha dogrusu babalari kuzen.. Bize gelecegi donem bu elemanla gorusmustuk yurt disina gidecek diyordu ..Sonra pat diye bize geldi..
Muhtemelen aile de bu tarz muhabbetleri yakin cevreden bile gizliyor.. Ben ihtimal vermiyordum ama tolgahan samiyen pesine digerleri herkes girdi haberi mutlaka bir temas var belli ki
Amerika da messi ile takılıyorLuis suarez hala futbol oynuyor mu
Bu senenin bahanesi hazır