- 1 Ağustos 2009
- 47.223
- 49.550
- 4.878
Durant bize tüm benliğini verecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dediklerine katılıyorum. Piyasada osimhen'in oyun stilinde oynayabilen 1 tane forvet yok. Hem bu kadar yırtıcı olup, üst seviyeye yakın gol vuruşu yapan adamı, az süre alıyor diye istenen bonservisi fazla görüyorlar. Osimhen press ve yirticiligini bırakıp, boş alan kovalayan forvet gibi oynayami yapabilirmi bilemiyorum ama , bunu yaparsa o istedikleri sureyede çıkar. Kızdığım nokta, oyuncunun aldığı süreden ziyade, oyuncunun yaptığı harika işleri, bu tür bahaneler ile sırf ligimizde oynuyor diye yok pahasına alabileceklerini zannetmeleridir. Allahtan hem osimhen'in duruşu hemde şampiyonlar ligindeki yaptiklari ile elimiz istediğimizi almak için güçlü.Oyle bir mantik olamaz Ufuktancim. Sen 150 milyon euro garanti bir harcamaya girdigin X bir oyuncudan full oynamasini beklersin, o yatirim karsiliginda bu beklenti olmasi normal. Yoksa tabi ki futbolda sakatliklar falan olabilir ama Osimhen'in ornegin bir Kane gibi istikrarli 4-5 sene full sezon ortalamasi olan 4000 dakika gormedigi de biliniyor. Belki oyun tarzindan dolayi belki baska sebeplerden dolayi ama bu bir gercek. Biz bunu kabul edebiliriz zaten bize gelmesi bile lutuf ama elin adamlarin elinde secenegi daha fazla oldugundan onlar daha secici olabiliyor. Yoksa niye bu kadar para doksunler bir oyuncuya?
DinlenYoruldum
2 sene sonrasinda kimi alacaksin madem bu isi cozebiliriz diyorsan?yas alinca topcuyu satma düşüncesinin mantiksiz olma sebebi nedir
32-33 ünde aynı rakama satamaycagşna göre nispeten degerinde satilir 29 unda pekala
Poğaça? (Peynirli ama peynirsiz)Yoruldum
O senin benim problemim değil2 sene sonrasinda kimi alacaksin madem bu isi cozebiliriz diyorsan?
O senin benim problemim değil
Kulüp bulacak onu
Postum ironi değildiFM'de Osimhen'i satsak yerine en fazla Vlahovic'i alacaklar bundan bile haberleri yok. Telefon gibi kullandim yeter, sat baskasini al zannediyorlar.
Genelde ironi yaptigin icin oyle algiladim o zaman o da yanlis bir yaklasim, Melih'in ki de yanlis dusunce.Postum ironi değildi
Senlen aynı fikirde değilim
Neye göre yanlış düşünce yaw karar mercii sen misin bu konuda? katılmayabilirsin en fazlaGenelde ironi yaptigin icin oyle algiladim o zaman o da yanlis dusunce, Melih'in ki de yanlis dusunce.
Biz oto galeri calistirmiyoruz, 2 sene kullandim sonra sat daha ust modelini getir - bunu yaparken ticarette kar yap ayni zamanda- guzel dusunce gibi gozukebilir ama pratikte bizim yapamadigimiz seyler. Hem ulke gercekleri hem genel olarak kulubun yonetilme bicminden dolayi.
Yoksa bu kulup Osimhen'siz de yarin bir gun devam edecek ama Osimhen ticaret amacli transfer edilmedi, kulubun sportif hedefleri ile ortustugu icin alindi.
Aradaki detaya onem vermeniz iyi olur.
Yoksa bizim kadar kulubun herseyine maydonoz olan taraftarlar gidip "kulup dusunsun" demek kolay, madem 2 sene sonrasi icin bir fikir oneriliyor pesinen cozumu de vermelisiniz.