Tayfun İnce
Parçalı Üye
Osimhen benzeri her yere salca olup rakip defansi presle rahatsiz edecek bi genc bulamazsak, Duran gibi coplerin 100 kiloluk Icardi’nin sol bacagi dahi etmeyip onun yarisi kadar gol atamayacagina bahse girebilirim.
%100 en azından oyunumuz daha baskın hale gelir , ilk sezon Sergio Oliviera gibi şutörlükde olsa oyun olarak harika seviyeye geliriz , çünkü bizim ön taraf zaten osimhen, sane Barış, Yunus ,ile yeterince korkutucu Can Uzun bildiğin lüks olur bana göre, o bağlantıyı sağlayacak oyuncu kesinlikle değilBence 8 playmaker olursa 10 dribblingci
10 playmaker olursa 8 dribblingci olmalı
6 numara da alan kaplayan bir holding olmalı.
Bence 8 playmaker olursa 10 dribblingci
10 playmaker olursa 8 dribblingci olmalı
6 numara da alan kaplayan bir holding olmalı.
Bu ney? Noluyor?
Senin icin veda toreni yapalim o vakit, 20 Haziran uygun mu?gs yüzyılı bittiği için bu sene takip edeceğimiz takımlar
manu, deportivo, wisla, bari
Manu bu sene baya iyi gelecek gibi defans işini çözerlerse sürpriz bir yıl olabilir.gs yüzyılı bittiği için bu sene takip edeceğimiz takımlar
manu, deportivo, wisla, bari
Evet Declan Rice tek çözüm gibi bir durum ortaya çıkıyor.10 can olunca 6 ve 8 numara biraz karışıyor aslında
playmaker
holding
dribbler hepsine birden ihtiyaç oluyor gibi
o yüzden 6 numaraya öyle biri bulmalı ki hem holding hem oyun kurmada iyi olacak ya da 8 hem oyun kurup hem top taşıyacak
Evet Declan Rice tek çözüm gibi bir durum ortaya çıkıyor.
Şaka maka sağlam bir Camavinga çoğu şeye çözüm olurdu.
Bu işlerin içinde olsam çok rahat oyuncu bulurum ya, adamın günlük rutinine kadar çözerdim, bu paraları verip bu işleri doğru yönetmemek bana çok saçma geliyor.
Sağ kanatta sane var. bunu alırsak nerede oynatacağızAS Roma are interested in making the signing of Mason Greenwood and are set to join the race to secure his transfer alongside Turkish giants Fenerbahçe and Galatasaray.
Manchester United sold Greenwood to Marseille in 2024 for around £26M, and this deal included a 50% sell-on clause.
(Source: @TEAMtalk)
Sanmam kalacağını.Hocam Arjantinli şahıs tatil yapıp teklif alamayıp kendini Gs’ye yamayacak düşüncesindeyim, yine Juve diye üfürmüş menajeri, fikrin nedir kalır mı sence
Galatasaray'ın ilgilendiğini sanmıyorum. Menajerler fiyat yükseltiyorlar.Sağ kanatta sane var. bunu alırsak nerede oynatacağız