Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen benzeri her yere salca olup rakip defansi presle rahatsiz edecek bi genc bulamazsak, Duran gibi coplerin 100 kiloluk Icardi’nin sol bacagi dahi etmeyip onun yarisi kadar gol atamayacagina bahse girebilirim.

Orta sahaya iyi bir dripplingci gelmezse hepsi bos isler olur.

Bence 8 playmaker olursa 10 dribblingci

10 playmaker olursa 8 dribblingci olmalı

6 numara da alan kaplayan bir holding olmalı.
%100 en azından oyunumuz daha baskın hale gelir , ilk sezon Sergio Oliviera gibi şutörlükde olsa oyun olarak harika seviyeye geliriz , çünkü bizim ön taraf zaten osimhen, sane Barış, Yunus ,ile yeterince korkutucu Can Uzun bildiğin lüks olur bana göre, o bağlantıyı sağlayacak oyuncu kesinlikle değil

Bence 8 playmaker olursa 10 dribblingci

10 playmaker olursa 8 dribblingci olmalı

6 numara da alan kaplayan bir holding olmalı.

10 can olunca 6 ve 8 numara biraz karışıyor aslında

playmaker
holding
dribbler hepsine birden ihtiyaç oluyor gibi

o yüzden 6 numaraya öyle biri bulmalı ki hem holding hem oyun kurmada iyi olacak ya da 8 hem oyun kurup hem top taşıyacak

duranda acayip bir shooting vardi bu arada aklima gelmisken

Haa yasaklamis miydik onu, salliyor diye oylesinde yazmistim.

Neyse isabetli bir politika

10 can olunca 6 ve 8 numara biraz karışıyor aslında

playmaker
holding
dribbler hepsine birden ihtiyaç oluyor gibi

o yüzden 6 numaraya öyle biri bulmalı ki hem holding hem oyun kurmada iyi olacak ya da 8 hem oyun kurup hem top taşıyacak
Evet Declan Rice tek çözüm gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Şaka maka sağlam bir Camavinga çoğu şeye çözüm olurdu.

Bu işlerin içinde olsam çok rahat oyuncu bulurum ya, adamın günlük rutinine kadar çözerdim, bu paraları verip bu işleri doğru yönetmemek bana çok saçma geliyor.

Evet Declan Rice tek çözüm gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Şaka maka sağlam bir Camavinga çoğu şeye çözüm olurdu.

Bu işlerin içinde olsam çok rahat oyuncu bulurum ya, adamın günlük rutinine kadar çözerdim, bu paraları verip bu işleri doğru yönetmemek bana çok saçma geliyor.

Hocam Arjantinli şahıs tatil yapıp teklif alamayıp kendini Gs’ye yamayacak düşüncesindeyim, yine Juve diye üfürmüş menajeri, fikrin nedir kalır mı sence

AS Roma are interested in making the signing of Mason Greenwood and are set to join the race to secure his transfer alongside Turkish giants Fenerbahçe and Galatasaray.

Manchester United sold Greenwood to Marseille in 2024 for around £26M, and this deal included a 50% sell-on clause.

(Source: @TEAMtalk)

AS Roma are interested in making the signing of Mason Greenwood and are set to join the race to secure his transfer alongside Turkish giants Fenerbahçe and Galatasaray.

Manchester United sold Greenwood to Marseille in 2024 for around £26M, and this deal included a 50% sell-on clause.

(Source: @TEAMtalk)
Sağ kanatta sane var. bunu alırsak nerede oynatacağız

Bizim kaç futbolcuya ihtiyacımız var onu kestirmek lazım şu an kimse gitmediği senaryoda ilk düşündükleri 6 numara + 10 numara + yerli forvet + kanat takviyesi yani 4 transfer net diyebiliriz.

Eğer gideceklere göre ya da gitmesi gerekenlere göre değerlendirirsek Günay, Kaan, Jakobs, Sara, Icardi, Sanchez(?) + Singo veya Sallai satış sonrası 6 veya 7 adam gidebilir toplamda 11 transfere ihtiyacımız var.

Bizim yönetim 11-12 transfer yapacağına ihtimal bile vermiyorum çünkü beceri konusunda noksan ve iş bilmez olduğu için bu planlamayı yapamazlar o yüzden kolaya kaçıp mevcut kadroyu tamamen koruyup 4 veya 5 takviye yapıp transferi kapatırız.

Thuram + Can işine 80-90 m euro arası dökeriz kalan 30-40 bütçeye 3 tane oyuncu alır transferi kapatırız.

Uğurcan
Günay

Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Kaan - Lemina - Eren

Torreira - Sara
Nhaga - Transfer

Sane - Transfer - Barış
Yunus - İlkay - Ahmed

Osimhen
Icardi
Transfer​

Hocam Arjantinli şahıs tatil yapıp teklif alamayıp kendini Gs’ye yamayacak düşüncesindeyim, yine Juve diye üfürmüş menajeri, fikrin nedir kalır mı sence
Sanmam kalacağını.

Icardi geldiğinde ölüsü ligi ziker demiştim ama son 1 senedeki hali üzerinden hala kalmalı diyenlerin maçları izlemediğini düşünüyorum, Hayri ahbabım hariç.

Chelsea'nin hedefinde Ferran Torres var. Chelsea, Barcelona'ya bu transfer için 55 milyon euro teklif etmeyi düşünüyor. Xabi Alonso takımında yeni 9 numarası olarak Torres'i çok istiyor.

(Transfer News)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt