Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 milyona anlaşırlar geçmiş olsun osimhene 50 maçlık mesai çıktı sakatlanmasın diye dua edicez

Okan hocanın bir kez daha değerini bilmek lazım şu vasıfsız hoca bile 2 senede 17 m Euro kazanacak
Hocam benim en cok şaşırdığım mesajlar onurun var ise istifa et vb mesajlar... onur vb seyler ne kadar kolay telaffuz ediliyor ne yazik ki burasi gs sözünü bahane ederek

Icardi yerine Duran gelse daha iyi hem kontenjandan yemez hem daha atletik hemde yedek golcü olmayı sorun etmez. Bu tarz oyunculardan iyi verim alabiliyor Okan hoca, Mesela Lang'da çok sorunlu diyorlardı ama takımla gayet iyi uyum sağlamıştı.

Hocam benim en cok şaşırdığım mesajlar onurun var ise istifa et vb mesajlar... onur vb seyler ne kadar kolay telaffuz ediliyor ne yazik ki burasi gs sözünü bahane ederek
Hoca eleştirilebilir ama hakarete varan konuları bende anlamıyorum.

Eleştiri ilerletir ama bazıları ilk geldiği andan itibaren tökezlesede direk istifa desem ya da laf soksam gibisinden takılıyor.

Genelde başarılı olduğunda ağızlarını açmaz kafalarını gömerler sessizce pusuda beklerler ilk başarısızlıkta direk ortaya çıkıyorlar.

Zaten hocanın konusunda kimlerin böyle kafasını kuma gömdüğü belli oluyor

Juve ve river plate e önermiş kendini ikisi de istemiyoruz gündemimizde yok çektiler

Bir tek amedspor istiyomuş

Bu herifle sözleşme uzatan hain oğlu haindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt