- 16 Haziran 2010
- 204.845
- 157.222
- 6.838
Sana 40 gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana 40 gün
Bitti bile defter ya aslında, uzatmaları oynuyorlar boşunabunlar icardi ile anlaşır
Okan hocam bedavaya 4 senedir şampiyon yapıyor, acilen maaşı 10m euro olmalı
Hocam benim en cok şaşırdığım mesajlar onurun var ise istifa et vb mesajlar... onur vb seyler ne kadar kolay telaffuz ediliyor ne yazik ki burasi gs sözünü bahane ederekOkan hocanın bir kez daha değerini bilmek lazım şu vasıfsız hoca bile 2 senede 17 m Euro kazanacak
Kimseyi getiremeyince konu yine dönüp dolaşıp parayla ikna etmeye gidiyor ondan böylelerOkan hocanın bir kez daha değerini bilmek lazım şu vasıfsız hoca bile 2 senede 17 m Euro kazanacak
Eylul galiba en mantıklısı bizim yönetime gore. Bunların umarim.listesi vardir hocam. Ve bu liste isim odaklı degil istenen ozellik odaklidir umarimTemmuzdan önce transfer nöbeti açılması hataydı kabul edelim.
Ne olmosu kardeşimDani Olmo kac para @Sadri Baykam
Okan hocam bedavaya 4 senedir şampiyon yapıyor, acilen maaşı 10m euro olmalı
Hoca eleştirilebilir ama hakarete varan konuları bende anlamıyorum.Hocam benim en cok şaşırdığım mesajlar onurun var ise istifa et vb mesajlar... onur vb seyler ne kadar kolay telaffuz ediliyor ne yazik ki burasi gs sözünü bahane ederek