Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.195
- 12.387
- 1.823
Yangın için son tarih 15 Haziran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dövmesini yaptırırım yav burada desteklemeyenle kanlı bıçaklı olurum ne okeyiGreenwood + Kenan + Fernandes okey misin ?
4 haziranda boyleyse forum
2 agustosta ne halde olur
15 Haziran'ı geçtim 1 Temmuz'a kadar adam alırsak öpüp başımıza koyalım.Yangın için son tarih 15 Haziran
*Hakan safi Bay baaaay bay baaaaaaaay*Maestro ve Dennis o kadar kötü alternatif olmaz. Bonsverisleri cok yüksek olmadigi an hicten iyi deriz artik alternatifsizlikten.
15 Haziran'ı geçtim 1 Temmuz'a kadar adam alırsak öpüp başımıza koyalım.
Can Uzun DK'nın bitmesini bekliyor
Camavinga DK maçlarını TV'den izliyor heyecandan karar veremiyor.
Bizde de vardı seçime aday çıkarmadılar ben genelkurul üyesi olsam Gardi'nin üyeliği + başkanlığa adaylığını isterdim 4 senede mevcut başkandan daha fazla faydası oldu.Adamlar seçim var diye transferleri 10 haziranda bitirmiş oldu
Deja vu mesajlara son verelimke yil
nan diz
İcardi'nin 10 milyon maaşından fedakarlık ederek 7 milyona razı olmasına ne diyorsun? Biraz da iyi şeyleri konuşalım.Adamlar seçim var diye transferleri 10 haziranda bitirmiş oldu
24/25 hariç pek sıkıntısı yok bazen üst üstte aynı sakatlık olabiliyor bizim takımda da oluyordu.camavinga sakatligi nedir
kronik mi
Ama hala kulube teklif yok
Ama hala kulube teklif yok
15 Haziran'ı geçtim 1 Temmuz'a kadar adam alırsak öpüp başımıza koyalım.
Can Uzun DK'nın bitmesini bekliyor
Camavinga DK maçlarını TV'den izliyor heyecandan karar veremiyor.