Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.420
- 78.976
- 4.218
Hemen editini verelim ateş yükselsin.Duran yüksek ateşte yaklaşıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen editini verelim ateş yükselsin.Duran yüksek ateşte yaklaşıyor
singo vdijk apo jacobs
camavinga torreira
sane can baris
osimhen
nasil oldu
6 ve 8e her işi yapacak lazım olur burada maalesef can çok bozar bence 8e fabian ruiz lazım , 6ya da hem alanı kapatacak hem yine ayağı iyi biri lazımsu yaptigim kadronun en buyuk sikintisi oyun lideri yok
ya 8 numara oyle biri olacak ya da 10 numara
can transferi olursa 6 ve 8i iyi kurgulamak lazim
Camavinga yerine Locatelli ile o sorun büyük ölçüde çözülür.su yaptigim kadronun en buyuk sikintisi oyun lideri yok
ya 8 numara oyle biri olacak ya da 10 numara
can transferi olursa 6 ve 8i iyi kurgulamak lazim
Thuram + Locatelli paketi yapak önlerine Can Uzun atak.Camavinga yerine Locatelli ile o sorun büyük ölçüde çözülür.
Bakamadim valla
Camavinga yerine Locatelli ile o sorun büyük ölçüde çözülür.
Sanki geçen gün öyle bir haber vardı tam yetki verildiği yazılıyordu diye hatırlıyorum.Can U:zun transferine Gardi mi bakacak?
1.musapGünün sorusuna geliyorum
Hakan Kafi GS başkan adayı olsa forumda en başta destekleyecek 3 kişi kimler olurdu
10/10 luk kadro kuramayız, Torreira kalır ve ilk 11 devam eder.o zaman da topla mesafe kaybedecek veya uzun mesafede rakip kovalayabilecek oyuncu eksikligi oluyor
locatelliyi thuram tamamliyor iste torreira degil de
40+7-8 bonus+ kardan payı kabul ederler sanki. Lakin DK'dan sonra görüşelim diyecektir Frankfurt.