Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ogulcan Yancel,Ada Yuzgec direkt a takım kadrosuna dahil edilmeli ve sans bulmali.

Furkan ve Eyupcani eyupspora,bilhassa furkan en az 10 macta ilk 11 şartı ile kiralik verilmeli.

Eyupcan zaten direkt kapar formayi
bu cocuk baya topçu görünüyor kesinlikle kampta olmalı.

Ogulcan Yancel,Ada Yuzgec direkt a takım kadrosuna dahil edilmeli ve sans bulmali.

Furkan ve Eyupcani eyupspora,bilhassa furkan en az 10 macta ilk 11 şartı ile kiralik verilmeli.

Eyupcan zaten direkt kapar formayi
Berat Yılmaz'ı kampa çağırır mı acaba hoca baya tecrübe kazandı iyi de oynadığını söylüyorlar

Yunus en sevdiğim birkaç oyuncumuzdan biridir de aralarında 5 yıldan fazla yaş farkının olması yabana atılmaması gereken bir husustur. Yunus onun yaşında iken kirada alt ligde kendisini ispatlamaya çalışıyordu ki ancak Leicester dönüşü, 23-24 yaşında ikna edebildi çoğumuzu. Can şu an 25-26 yaşında olsaydı, EF öyle paralar talep edemezdi. Mevcut halinin yanı sıra potansiyelinin daha fazlasını vaad ettiğini düşünüp düşünmediğine göre talip olursun yahut olmazsın, ona bir şey diyemem. Konuyu bu çerçevede bir daha düşünmeni öneririm.
Ben güncelde diyorum zaten, her şey yolunda giderse sakatlanmazsa vs Can 4-5 sene sonra dünya starı da olabilir kimse şaşırmaz buna

Şu an bizim o kumara girmemizin doğru olmadığını düşünüyorum

Dünya kupası sırasında belli olur
10 gün önce de dedik

Real madrid almaz

Barcelona almaz

Premiwr Lig belki ama kimse o paraları vermez leaoya

Musap ile Umutu bi dolaba koyun en iyisi,kilit vurun

Bernardo Silva mı Can Uzun mu
Ben ikiside diyorum
Ama maliyet sorun tabii ki
Silva'nın maliyete bağlı 3yıl toplam maliyet 55-60'a geliyorsa Can Uzun ama Bernardo ben yıllık 7-8'e gelirim diyorsa Bernardo Silva'ya okey derim. Can'a ayırdığım bonservis parasına da çok kaliteli 2 orta saha alırım biri u23 olacak şekilde.

bana göre arda turan, yunus akgün, bruma Can Uzun'dan daha potensiyelliydi.
İlk aklıma gelenler
Arda o zaman için gayet iyi paraya gitti ki 24,5 yaşındaydı, 21 yaşında aynı CV ye sahip olsa daha da fazla ederdi. Dedim ya Yunus bizim kötü kadro için bile yetersiz görüldüğü için alt lige kiralanmıştı o yaşta, Leicester macerasında da göz dolduramamıştı, 23-24 te kendini bulabildi. Bruma iyi özellikleriyle ve defolarıyla Dünya Alemin bildiği bir wonderkid idi, kimsenin vermediğini verdiğimiz için buraya düşmüştü. Allahtan talibi çıktı da zararsız sıyrılabildik, sonraki yaz bedavaya gidecekti.

Camavinga inşalllah olur yav bu sezon için en çok istediğim isim Thuram falan demeyin thuramın camavinganın gördüğü seviyeyi görmesi mümkün değil zaten performansı düşmese adını bile ağzımıza alamazdık

Bence u23 kontrnjanı için en iyisi şu konuşulanlardan Duran derim ben, Lang için de pisikopat dengesiz diyorlardı gördük, at sahibine göre kişner. Sağlam kafa Duran, Osi ile paramparça eder.

OYUN KURUCU LAZIM 2. FORVET DEĞİL

hayırlı cumalar
Buna katılırım, hatta kanatlarda skor katkısı yüksek adamlarla 10 numarasız 4-3-3 tercih ederim ama Okan Hoca 2. forvet/Forvet arkası profilinde oyuncuları tercih ettiği için biz de ona göre konuşmak durumundayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt