Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.662
- 13.868
- 1.998
BudurOYUN KURUCU LAZIM 2. FORVET DEĞİL
hayırlı cumalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BudurOYUN KURUCU LAZIM 2. FORVET DEĞİL
hayırlı cumalar
Yanılmıyorsun, herif doğrudan doğruya şişman...Aral neden o kadar kilolu gözüküyor.? Ben mi yanılıyorum. Duba gibi.
arda da öyleydi, yapısı öyle gayet iyi oyuncu. makul bonservis ve maaşla alınmalı.Aral neden o kadar kilolu gözüküyor.? Ben mi yanılıyorum. Duba gibi.
Ali,iyi oyuncu kötü oyuncu mu bilmiyorum. Onu demiyorum. Milli maçta da dikkat ettim baya kilolu gibiydi.arda da öyleydi, yapısı öyle gayet iyi oyuncu. makul bonservis ve maaşla alınmalı.
Belli ki gelsin istemiyorsun.Yanılmıyorsun, herif doğrudan doğruya şişman...
Hoca 4-3-3 te sol önde oynatacaksa ve bonservisi 10 milyona gelecekse gelsin ama bu iki şerh de gerçekleşmeyeceği için istemem. Sol kanatta sürekli git-gel yapabilecek biri asla değil.Belli ki gelsin istemiyorsun.)
Açıkcası Noa Lang’ın kalmasını isterdim. Şimdi orda bir boşluk oluştu. +4 kontenjanından bir kanat oyuncusu almak lazım,yabancı. Gönül isterdi ki takımı da küme düştü Jan Virgili’yi çekelim oraya. Ama Buruk Hoca ne yapacak,göreceğiz. Aral’ı ilk defa milli maçta gördüm. Et mi tavuk mu bilemedim.Hoca 4-3-3 te sol önde oynatacaksa ve bonservisi 10 milyona gelecekse gelsin ama bu iki şerh de gerçekleşmeyeceği için istemem. Sol kanatta sürekli git-gel yapabilecek biri asla değil.