Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpahanin duyumlarindan sonra kendimi şöyle hissetmeye başladım
FC95A95A-B288-4DB4-BB5B-AA6917072CF7.webp

Medya süper ya... Haberler şu minvalde:

"Fenerbahçe 3-5 çöpü satmayı düşünüyor, bu çöplerden kasasına en az 100m Euro bekliyor"
"Galatasaray geçen sezonun en iyi oyuncularından birini iyi bir teklif gelirse satabilir, kapıyı 15m'dan açacak..."

"FB'nin kiralık oyuncularına teklif yağıyor, buradan kasasına iyi para girecek..."
"GS kiralık gönderdiği oyunculara gelecek sezon kadroda düşünmediğini ve kulüp bulmalarını bildirdi..."

"Fenerbahçelilere müjde... Şöyle şöyle oyuncular gelebilir, şu mevkiyi güçlendirecek, yıldız yağacak, bla bla"
"GS'de ayrılık kararı, yabancı sınırını yönetimin elini kolunu bağlıyor, sürpriz ayrılıklar olabilir, transferi ince eleyip sık dokuyacak, bilmemkimin durumu tüm transfer stratejisini kökten değiştirecek, bla bla"

Aral neden o kadar kilolu gözüküyor.? Ben mi yanılıyorum. Duba gibi.

afrika futbolu can uzun duyumu veriyor takılmayın bunlara arkadaşlar

Safi bugün Çalhanoğlunu açıklayacak deniyor. Hakan kendine yazık etti.

Ne verecegi belli olmayan adamlara okadar bonservis riskine girmenin bize bir faydasi olmaz

Mertens,torreira,Lemina ve sane gibi oyuncular lazim

Asiri maliyetli oyuncular degil ve geldikleri an dan itibaren bize verecekleri katki az cok belliydi

berkan i belese mı verdik konya ya

tzon dan 5 milyon istiolarmis

bi biz para kazanamiyoz ulan bu islerden

Hoca 4-3-3 te sol önde oynatacaksa ve bonservisi 10 milyona gelecekse gelsin ama bu iki şerh de gerçekleşmeyeceği için istemem. Sol kanatta sürekli git-gel yapabilecek biri asla değil.
Açıkcası Noa Lang’ın kalmasını isterdim. Şimdi orda bir boşluk oluştu. +4 kontenjanından bir kanat oyuncusu almak lazım,yabancı. Gönül isterdi ki takımı da küme düştü Jan Virgili’yi çekelim oraya. Ama Buruk Hoca ne yapacak,göreceğiz. Aral’ı ilk defa milli maçta gördüm. Et mi tavuk mu bilemedim.

demekki 15-20 falan değil.

ağustosta pazarlıkla alırım.

Fener tarafı sağlam bir yerli omurga kurmadan rekabet edemeyeceğinin farkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt