- 1 Mayıs 2018
- 58.000
- 48.760
- 3.873
muthis herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
manski bizde iş yapar -bence-, beğendiğim bir topçu şahsen
@Deniz Zorlu bu yaz gs ye transfer olucam kendi istedigim topculari takima cakicam diyor buyuk resmi gor dogucugumTog mu araba mi aliyoz
5 e almadin 20 verecen müthiş bir olaymuthis herif
yedek forvet önemli yavBenim için başarılı dönem şartı
Osi-Uğurcan-Barış-Sane Kadroda tutulup
Üzerine kaliteli 6-10 alınması.
Stoper, bek, yedek forvet vs çok sonraların konusu gibi satışlar vs bağlı olarak.
Isminin ekmegini yiyen daha büyük bir çöp yok hala buralarda iş bulabiliyor oluşu Seri a nin kepazeligini açiklıyor yavE Gattuso ahb yaw![]()

Barış var yaw ekstrem durumda, kanata Yunusu çekersin öyle bir şey gerektiğinde misalyedek forvet önemli yav
Sen de kırıksın SerghCok evliyim
Bıktım
Gs thuram nikahi istiyorum ama

Arada gelem eglendiriyim diyorumSen de kırıksın Sergh![]()
Burada takılıp da kırık olmayan var mıSen de kırıksın Sergh![]()

suc bu yaptıgın dostumArada gelem eglendiriyim diyorum
Yapay zekaya keramettin abi beni salıncakta sallasın ben sid olayım o da mamut dedim
Yapıyor valla
Gittiği yerde napıyor bu merak ettimben Şimanski gelsin 10 numaralı formayı da alsın bankomuz olsun demiyorum ki ama bu tarz oyuncular bence her zaman çok faydalıdır, bi kere belli bi top tekniği olmasına rağmen kendini hiç sakınmadan koşan basan mücadeleye giren iyi niyetli bir topçu
fb bu adamı doğru düzgün kullanamadı, adamlar kendisine geleni mındar ediyor zaten
Eğleniyoruzsuc bu yaptıgın dostum
Benim kalbim kirikBurada takılıp da kırık olmayan var mı![]()