Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manski bizde iş yapar -bence-, beğendiğim bir topçu şahsen
1000014506.webp

Benim için başarılı dönem şartı

Osi-Uğurcan-Barış-Sane Kadroda tutulup

Üzerine kaliteli 6-10 alınması.

Stoper, bek, yedek forvet vs çok sonraların konusu gibi satışlar vs bağlı olarak.

ben Şimanski gelsin 10 numaralı formayı da alsın bankomuz olsun demiyorum ki ama bu tarz oyuncular bence her zaman çok faydalıdır, bi kere belli bi top tekniği olmasına rağmen kendini hiç sakınmadan koşan basan mücadeleye giren iyi niyetli bir topçu

fb bu adamı doğru düzgün kullanamadı, adamlar kendisine geleni mındar ediyor zaten

Gs nin yapmasi gereken hamleler
A+ stoper
A+ orta saha
A+ 10 no

Onun disinda icardi, zaniolo, nelsson,cuesta,kazimcan, ahmed kutucu, eyup aydin gibi fazlaliklardan kurtul sara-sallaiyi iyi fiyata sat

Rotasyona da u23 sag bek/stoper oynayabilen biri, u23 kanat forvet, u23 orta saha mumkunse kanat 8-10 mevkilwrini de oynamali

ben Şimanski gelsin 10 numaralı formayı da alsın bankomuz olsun demiyorum ki ama bu tarz oyuncular bence her zaman çok faydalıdır, bi kere belli bi top tekniği olmasına rağmen kendini hiç sakınmadan koşan basan mücadeleye giren iyi niyetli bir topçu

fb bu adamı doğru düzgün kullanamadı, adamlar kendisine geleni mındar ediyor zaten
Gittiği yerde napıyor bu merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt