- 4 Ağustos 2009
- 91.352
- 73.060
- 5.358
Dorukun en başarılı karakteri bu deniz oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle bir sey demedim. Zaten hepsinin talipleri de istatistikleri de var alan takimlar da var.Deniz zorluya göre takimi sikot transferleriyle doldurup, oyunculari parlatip satis yaparak ticaret yapacagiz. Basari? Basariyi kim napacak? Para daha önemli
Demedin ama bi kadro kuruyon 8 tane genc olan. O kadro sampiyonluga oynayabilir mi? Oynayamaz o stresi kaldiramaz. Dortmind sunu aldi sporting bunu aldi diyorsun. Bu takimlar kac senedir sampiyon olamiyor bi bak istersenOyle bir sey demedim. Zaten hepsinin talipleri de istatistikleri de var alan takimlar da var.
Ben de sizlere akil fikir öneririm benim dediğim ile alakası yok örneklerin. Avrupa hedefi olan iyi takimlar. Sorun nerde biliyor musun ne oyuncu ne kulüpler ne onerenler ne alanlar ne oyuncular sizlere kendini ispatlamak zorunda degil . Zaten ispatlamisDemedin ama bi kadro kuruyon 8 tane genc olan. O kadro sampiyonluga oynayabilir mi? Oynayamaz o stresi kaldiramaz. Dortmind sunu aldi sporting bunu aldi diyorsun. Bu takimlar kac senedir sampiyon olamiyor bi bak istersen
Bizim lig öyle bi lig degil, hocamiz hele hic öyle genc oynatan hoca degil. Hayal aleminden cikmani öneririm