Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle bir sey demedim. Zaten hepsinin talipleri de istatistikleri de var alan takimlar da var.
Demedin ama bi kadro kuruyon 8 tane genc olan. O kadro sampiyonluga oynayabilir mi? Oynayamaz o stresi kaldiramaz. Dortmind sunu aldi sporting bunu aldi diyorsun. Bu takimlar kac senedir sampiyon olamiyor bi bak istersen

Bizim lig öyle bi lig degil, hocamiz hele hic öyle genc oynatan hoca degil. Hayal aleminden cikmani öneririm

Kanat rotasyonu için 45-50m bonservis+10m maaş verir miyiz? Pek zannetmiyorum şikeciler ilgileniyodur muhtemelen

Demedin ama bi kadro kuruyon 8 tane genc olan. O kadro sampiyonluga oynayabilir mi? Oynayamaz o stresi kaldiramaz. Dortmind sunu aldi sporting bunu aldi diyorsun. Bu takimlar kac senedir sampiyon olamiyor bi bak istersen

Bizim lig öyle bi lig degil, hocamiz hele hic öyle genc oynatan hoca degil. Hayal aleminden cikmani öneririm
Ben de sizlere akil fikir öneririm benim dediğim ile alakası yok örneklerin. Avrupa hedefi olan iyi takimlar. Sorun nerde biliyor musun ne oyuncu ne kulüpler ne onerenler ne alanlar ne oyuncular sizlere kendini ispatlamak zorunda degil . Zaten ispatlamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt