- 4 Ağustos 2009
- 91.352
- 73.061
- 5.358
Osimen
Leao-P.G.Brandt-Sane
Thuram-Camavinga
Ohannes
Leao-P.G.Brandt-Sane
Thuram-Camavinga
Ohannes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AVrupa hedefinden kastin ne peki? Dortmund sporting fln cl mi alacak yoksa avrupaya katilmalarindan mi bahsediyorsun?Ben de sizlere akil fikir öneririm benim dediğim ile alakası yok örneklerin. Avrupa hedefi olan iyi takimlar.
Bakin sosyal yaşamda bunu bu bakis acısını anlattım şaşırdılar ne alaka dediler. Iyi gunler. Ben sizi engelliyorumAVrupa hedefinden kastin ne peki? Dortmund sporting fln cl mi alacak yoksa avrupaya katilmalarindan mi bahsediyorsun?
Haluk ne diyo bilemem ama 26 ile haziranın ilk haftası ates eder
Dolu dolu bi hafta
Thuramin olma olasılığını yüksek görüyorum
Bakin sosyal yaşamda bunu bu bakis acısını anlattım şaşırdılar ne alaka dediler. Iyi gunler
Hadi başkan sendeyiz
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Kestirmek zor. Bernardo da doymuş oyuncu ama çok yaşlı denmez, 31 yaşında olmalı. Uzun yıllar aynı takım ve aynı hoca için oynamış bir oyuncu artık bundan sonraki takımında nasıl motive olur önemli konular.Bruno Silva çok farklı olacakmi sence yada Fernandez???Onun için İlkay örneği verdim zaten biliyorsun.Tamam mükemmel kaşeli CV li oyuncularda mesele bizde olacakmi?
Şaşırmadım. Olayınız genelde acaba ben mi yanlış yorumluyorum demek yerine bu en fazla
Sane'nin Osimhen'in gittiği yere bi zahmet gidiversin yav. Zaten olma ihtimali düşükteAvrupa dönüşü Çorum deplasmanına götürürsünüz Leao'yu.
Osimen
Leao-P.G.Brandt-Sane
Thuram-Camavinga
Ohannes
Şuan bize Brandt iyi gelir gibi duruyor .İnşallah alırız ve de kimyamiz uyusur.Harika bir birliktelik olur gibi.Saneninde hemşerisi.Insallah mutlu oluruz.Kestirmek zor. Bernardo da doymuş oyuncu ama çok yaşlı denmez, 31 yaşında olmalı. Uzun yıllar aynı takım ve aynı hoca için oynamış bir oyuncu artık bundan sonraki takımında nasıl motive olur önemli konular.
Bruno Fernandes en güzeli olur çünkü hâlâ cok hırslı ama onun olması imkansız şuan.