Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupası finali oynanmadan önce maksimum 1 adam alırız. 25 yıldır ben takip ediyorum transfer dönemlerini burada daha eski olanlar muhakkak vardır.
DK'da takip ettiğimiz oyuncular var denir turnuva biter oyuncunun piyasası arttı anlaşmıyoruz denir sonra zaten CL gruplarındayız Ağustos sonu bile gelse oyuncular takıma adapte olur denir vs. vs. bu argümanlar 20'ye kadar yükseltilebilir. :)

Her sene buraya yazıyorum yine yazayım; son gün yine hepimiz burada transfer bekleyeceğiz. :)

Leao osimhen'in yanında ikinci forvet gibi mi düşünüyorlar acaba. 10 numara almayıp parayı buna gömecekler

Aziz yildirim yine transfer calimi icin hazirliklara baslamis galiba

Bakalim eskisi kadar güclü mü yoksa piyasa’ya finansal olarak ayak uydurmakta zorlanacak mi

Bruno Silva çok farklı olacakmi sence yada Fernandez???Onun için İlkay örneği verdim zaten biliyorsun.Tamam mükemmel kaşeli CV li oyuncularda mesele bizde olacakmi?
Kestirmek zor. Bernardo da doymuş oyuncu ama çok yaşlı denmez, 31 yaşında olmalı. Uzun yıllar aynı takım ve aynı hoca için oynamış bir oyuncu artık bundan sonraki takımında nasıl motive olur önemli konular.

Bruno Fernandes en güzeli olur çünkü hâlâ cok hırslı ama onun olması imkansız şuan.

Kestirmek zor. Bernardo da doymuş oyuncu ama çok yaşlı denmez, 31 yaşında olmalı. Uzun yıllar aynı takım ve aynı hoca için oynamış bir oyuncu artık bundan sonraki takımında nasıl motive olur önemli konular.

Bruno Fernandes en güzeli olur çünkü hâlâ cok hırslı ama onun olması imkansız şuan.
Şuan bize Brandt iyi gelir gibi duruyor .İnşallah alırız ve de kimyamiz uyusur.Harika bir birliktelik olur gibi.Saneninde hemşerisi.Insallah mutlu oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt