Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunu ekmeksiz yerler bizim ligde
1779793382836.webp

50M€ isterler

Gerçekten bu bütçelere sol kanat / forvet için çıkacaksak ki bu senaryoda Barış'ın gideceğini düşünüyorum; Nusa da alınabilirdi belki. Mevcut piyasasında futbolcu buralara gelir mi orası tartışılır ama en azından profil olarak bize çok daha uygun bir isim. Üstte bahsi geçen Abde de yine aynı şekilde Leao'dan çok çok daha uygun bir isim. Bu yaz inşallah gerekli noktalara doğru hamleler yapılır da sinir harbiyle geçen bir nöbet yerine keyiflerin tavan yaptığı bir yaz transfer nöbeti geçiririz.

Gerçekten bu bütçelere sol kanat / forvet için çıkacaksak ki bu senaryoda Barış'ın gideceğini düşünüyorum; Nusa da alınabilirdi belki. Mevcut piyasasında futbolcu buralara gelir mi orası tartışılır ama en azından profil olarak bize çok daha uygun bir isim. Üstte bahsi geçen Abde de yine aynı şekilde Leao'dan çok çok daha uygun bir isim. Bu yaz inşallah gerekli noktalara doğru hamleler yapılır da sinir harbiyle geçen bir nöbet yerine keyiflerin tavan yaptığı bir yaz transfer nöbeti geçiririz.
Leao haberini gercekci bulmuyorum, hem o kadar bonservis hem o kadar maas falan vermeyiz kanat oyuncusuna ustelik takimin orta sahasina ve 10 numaraya klas oyuncu araniyorken.

Sane gibi bonservisi elinde olsa olabilirdi.

Nusa gibi oyunculari sen gidip alacaksin Club Brugge'de oynarken. Leipzig falan yaptiktan sonra gecmis olsuna donuyor.

Bize once hem defansif hem ofansif oyun oynamasini bilen bir orta saha ve ayrica ileride kanat oyunculari ile Osimhen'le baglantiyi kurabilecek bir forvet arkasi gerekiyor.

Kanat da lazim sonucta Lang gittikten sonra orasi bos kaliyor zaten bunun sıkıntısını sezonun ilk yarisinda yasamistik ama gidip butcenin buyuk kismini verecek kadar bir elzem degil suan.

Daha stoper alincak takima, millet saniyor ki ayni geri dortluyle sezonu acacagiz.

Bu iş Leao - BAY takasına giderse şaşırmam. Yabancı sınırı varken ilk transferini elindeki en pahalı yerli oyuncu yerine neden yaparsın ki aksi halde. Ya da BAY’a geçen sene gitme sözü verdiler DK sonrası yolcu.

Hakan Ç.
Locatelli
Zeki Çelik / S.Boey
Brandt / Can Uzun
Ümit Akdağ
Ozan Kabak
Deniz Gül / Bertuğ Yıldırım
U23 Yıldız Adayı Sol Açık
U23 Yıldız Adayı Santrafor

Fazla abartmaya gerek yok. Yukarıdakiler bu takıma yeter.

Yabancılar: Sallai, Boey/Singo, Sanchez, Jakobs, Locatelli, Lemina, Brandt, Torreira, Sane, Osimhen, Nhaga**, U23 Sol Açık**, U23 Santrafor**

Leao haberini gercekci bulmuyorum, hem o kadar bonservis hem o kadar maas falan vermeyiz kanat oyuncusuna ustelik takimin orta sahasina ve 10 numaraya klas oyuncu araniyorken.

Sane gibi bonservisi elinde olsa olabilirdi.

Nusa gibi oyunculari sen gidip alacaksin Club Brugge'de oynarken. Leipzig falan yaptiktan sonra gecmis olsuna donuyor.
Her bir kelimesine katılıyorum Alper adminim. Nusa treni geçtiğimiz yaz son defa kaçtı zaten. Umarım doğru hamleler gelir, WC öncesi bir transfer yapacağımızı sanmıyorum

Bu Leao işini FB’de çıkarmış olabilir. Çok seviyorlar çalım attık muhabbetini. Çalım göstermek için yaparlar mı yaparlar

Hakan Ç.
Locatelli
Zeki Çelik / S.Boey
Brandt / Can Uzun
Ümit Akdağ
Ozan Kabak
Deniz Gül / Bertuğ Yıldırım
U23 Yıldız Adayı Sol Açık
U23 Yıldız Adayı Santrafor

Fazla abartmaya gerek yok. Yukarıdakiler bu takıma yeter.

Yabancılar: Sallai, Boey/Singo, Sanchez, Jakobs, Locatelli, Lemina, Brandt, Torreira, Sane, Osimhen, Nhaga**, U23 Sol Açık**, U23 Santrafor**
Üretken bir takım değil maalesef

Bize once hem defansif hem ofansif oyun oynamasini bilen bir orta saha ve ayrica ileride kanat oyunculari ile Osimhen'le baglantiyi kurabilecek bir forvet arkasi gerekiyor.

Kanat da lazim sonucta Lang gittikten sonra orasi bos kaliyor zaten bunun sıkıntısını sezonun ilk yarisinda yasamistik ama gidip butcenin buyuk kismini verecek kadar bir elzem degil suan.

Daha stoper alincak takima, millet saniyor ki ayni geri dortluyle sezonu acacagiz.
Bu yazdığın gibi olursa Can Uzun gelir bahsettiğin Osimhen ile bağlantı yapacak topçu olarak hocam. Sara-Icardi-Sallai'den çıksak anca toparlıyor yabancı sayısı bahsettigin durumda

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

itmarkta tzolis sayfasına girdim %26 Galatasaray yazıyor Rumors kısmında

gercekmi o haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt