Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao, Fb'yi tanımıyordur bile ne çalımı.

Bu Leao işini FB’de çıkarmış olabilir. Çok seviyorlar çalım attık muhabbetini. Çalım göstermek için yaparlar mı yaparlar

Bir ton eksikleri varken hayatta 50 milyonu tek oyuncuya sıkamazlar büyük ihtimal tüm takımı kurmak için harcayacakları toplam bonservis harcaması bile 50 etmeyecek.
Hakan safi maval okuyor, Aziz yıldırım ise içinde bulundukları durumu,gerçeği aptala anlatır gibi anlatıyor ama bunlar ultra aptal olduğu için anlamıyor.

Yine sözde gsli muhabirler g.t korkusundan başlamış fb transfer çalımı hikayesine, ilgileniyoruz işte fb de alırsa evet çalım atmış oluyo şu korkak insanlardan ciddi nefret ediyorum ya çok fena küfür edesim geliyor

belki de fb çalım atmasın diye seçimleri gelmeden işi bitirmeye çalışıyoruz sane hesabı

1779794787796.webp

Aral Şimşir icin gereken yapılmalıdır.

Leaobox icin harçlıklarımı biriktirmeye baslayayim

Abde ezzalzouliyi 3 gün önce yazmışım

Aferim simitçi oku evladım msjlarımı zımba gibi takım kurucam

Avrupa'da ve ligde aynı anda yarışmacı bir takım olabilmemiz için yüksek eforlu oynayan oyuncularımızı ligde 8-10 maç rotasyona sokabiliyor olmamız lazım. Onu yapamadığımız için sezon sonunu zor getirdik bu sezon. Bekler harici hiçbir pozisyonda derinlik yok. Maç seçiyorlar diye kızdık hep ama biraz da buradan bakmak lazım.

Avrupa'da ve ligde aynı anda yarışmacı bir takım olabilmemiz için yüksek eforlu oynayan oyuncularımızı ligde 8-10 maç rotasyona sokabiliyor olmamız lazım. Onu yapamadığımız için sezon sonunu zor getirdik bu sezon. Bekler harici hiçbir pozisyonda derinlik yok. Maç seçiyorlar diye kızdık hep ama biraz da buradan bakmak lazım.
bravo onatim

Aynen katılıyorum.En büyük problem yukarıda da yazdığım gibi mevkisi dışındaki mevkiye yardım etme isteği belkide Okan hocanin isteğiyle pozisyonunu kaybediyor olması tek savruk görünen kısmı.O kadar tecrubelendi ki ,gerçekten takımın istikrar abidesi.En azından biz böyle görüyoruz.Onsuz maçlarda neler yaşadığımızı hepimiz biliyoruz.
Yalnızca Apo değil barış yunus da dahil bu isimlerin hiç birini satmam şahsen hepside on numara oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt