- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Leao, Fb'yi tanımıyordur bile ne çalımı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Leao işini FB’de çıkarmış olabilir. Çok seviyorlar çalım attık muhabbetini. Çalım göstermek için yaparlar mı yaparlar
Okan Hoca bu Fas’lı BAY olsa dahi aldırabilir çok beğeniyor demiş
geç kalındı değerlendi artıkAral Şimşir icin gereken yapılmalıdır.
tam barış alper muadili adam da bu da biraz kafasız sakar onun gibiAbde ezzalzouliyi 3 gün önce yazmışım
Aferim simitçi oku evladım msjlarımı zımba gibi takım kurucam
avrupanın önde gelen liglerinde ki en yaşlı 2.takımmışız rezalet
bravo onatimAvrupa'da ve ligde aynı anda yarışmacı bir takım olabilmemiz için yüksek eforlu oynayan oyuncularımızı ligde 8-10 maç rotasyona sokabiliyor olmamız lazım. Onu yapamadığımız için sezon sonunu zor getirdik bu sezon. Bekler harici hiçbir pozisyonda derinlik yok. Maç seçiyorlar diye kızdık hep ama biraz da buradan bakmak lazım.
Son 5seneyi cikarirsan son 40 senede 2 kere sampiyon olmuslar. Peki dortmund nezaman olmus bir de ona bakBaktım.gecen yil olmus![]()
Yalnızca Apo değil barış yunus da dahil bu isimlerin hiç birini satmam şahsen hepside on numara oyuncularAynen katılıyorum.En büyük problem yukarıda da yazdığım gibi mevkisi dışındaki mevkiye yardım etme isteği belkide Okan hocanin isteğiyle pozisyonunu kaybediyor olması tek savruk görünen kısmı.O kadar tecrubelendi ki ,gerçekten takımın istikrar abidesi.En azından biz böyle görüyoruz.Onsuz maçlarda neler yaşadığımızı hepimiz biliyoruz.