- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Khepren thurama 45 vermek mi arthur attaya 20 vermek mi daha ideal bana arthur atta daha mantıklı geliyo üstüne zaniolo nelssonu da okuturuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aldığı para helali hoş olsun da böyle birşey yok.Oynuycagi belki 2 sene. Ne kadar cok alabilirse alsin. Hakki! Ama biz ne kadar cok sevsek de ayrilma zamani geldi.
Ic sahda juve macina canli stadda baktim. Evet hatasi olsa da.. adam bildigin Canavar. Orta saha da heryerdeydi…Inanilmaz bir sey olur..
valla haber yok hala saatlerdir bekliyom haber çıksın diye twitterda refresh atmaktan helak oldum günü keyifle kapatmak süper olurduKerem caprazi mi koparmis?
Okuyucu degil, Tokuyucu. Anlasilabilir bir durum.Yil degil.para hocam..
kendini üst seviyede kanıtlamış 25 yaşındaki milli takım oyuncusu - henüz üst seviye takımı olmayan düşmemeye oynayan 23.yaşındaki takım topçusuKhepren thurama 45 vermek mi arthur attaya 20 vermek mi daha ideal bana arthur atta daha mantıklı geliyo üstüne zaniolo nelssonu da okuturuz
Senin list tm’den daha geniş yavListemdeydi![]()
Birmingham aldi hocamSenin list tm’den daha geniş yav
Ikinci macta perisan etti bizi locatelli ve kenan ileIc sahda juve macina canli stadda baktim. Evet hatasi olsa da.. adam bildigin Canavar. Orta saha da heryerdeydi…
Bilgileri tazeleyelimvalla haber yok hala saatlerdir bekliyom haber çıksın diye twitterda refresh atmaktan helak oldum günü keyifle kapatmak süper olurdu
Keske gelse renktas..Ikinci macta perisan etti bizi locatelli ve kenan ile
Zaniolo Nelson arti 20 mi hocamKhepren thurama 45 vermek mi arthur attaya 20 vermek mi daha ideal bana arthur atta daha mantıklı geliyo üstüne zaniolo nelssonu da okuturuz
Seneye düşünmüyorlarmış önerilmiş diye okudum twitter sohbetlerinde. Bizimkilerin şuan ihtiyaç noktaları elzem iken Trossard’a gideceğini çok düşünmüyorum da yabancı sınırı varken. O yüzden önerilmiş olması ilgilenmemizden daha mantıklı geldiTrossard belki ŞL finalinde bile 11 çıkacakken kim diyor ya herkese önerdiğini
Ah keskeKeske gelse renktas..![]()
Trossard belki ŞL finalinde bile 11 çıkacakken kim diyor ya herkese önerdiğini
Shsjjsksks