Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khepren thurama 45 vermek mi arthur attaya 20 vermek mi daha ideal bana arthur atta daha mantıklı geliyo üstüne zaniolo nelssonu da okuturuz

Oynuycagi belki 2 sene. Ne kadar cok alabilirse alsin. Hakki! Ama biz ne kadar cok sevsek de ayrilma zamani geldi.
aldığı para helali hoş olsun da böyle birşey yok.

dünyanın her yerinde performansı düşen yedeğe düşen adamın maaşı azalıyor. icardi ile torrik şuan zaten dünyanın herhangi bir yerinde bu performansla alacakları paranın 3 katını alıyorlar.

torreiraya zamlı sözleşme yapıyoz icardi’de indirimi kabul etmiyor. günay bu sene iki alandan elemiş takımı samsun maçında da ligi baltalamış. onu da bırakmıyoruz diyorlar

ne vefasaraymış arkadaş. sneijderi 3 günde yiyen camia kariyeri yarısı etmeyen adamları bırakamıyor

Khepren thurama 45 vermek mi arthur attaya 20 vermek mi daha ideal bana arthur atta daha mantıklı geliyo üstüne zaniolo nelssonu da okuturuz
kendini üst seviyede kanıtlamış 25 yaşındaki milli takım oyuncusu - henüz üst seviye takımı olmayan düşmemeye oynayan 23.yaşındaki takım topçusu

yani yalan olmasın thuram olmasa da 20 kağıt vermem attaya şuan ederi 14 maximum

icardi parayı dert etmiyor diyorlardı bide tüm varlığının yarısı wandaya gitti paraya bakar. umarım guzelce vedalaşırız artık

valla haber yok hala saatlerdir bekliyom haber çıksın diye twitterda refresh atmaktan helak oldum günü keyifle kapatmak süper olurdu
Bilgileri tazeleyelim

Güneş terazi

Venüs terazi(olabilir ovvv çok sert saturn karsit acisi var)

Merkur akrep

Ay akrep

Galiba keremin

Trossard belki ŞL finalinde bile 11 çıkacakken kim diyor ya herkese önerdiğini
Seneye düşünmüyorlarmış önerilmiş diye okudum twitter sohbetlerinde. Bizimkilerin şuan ihtiyaç noktaları elzem iken Trossard’a gideceğini çok düşünmüyorum da yabancı sınırı varken. O yüzden önerilmiş olması ilgilenmemizden daha mantıklı geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt