Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3933.webp

Abi bitane Leao, Thuram, Van Dijk baska bisey gerekmiyor

Keremin çapraz büyük ihtimalle gitmiş seneye olmaz banko yazacaklari Turk oyuncu kalmadı.
Yabancı sınırı 12+4 olur yakinda

Thuram 35 civarına istiyoruz sanırım da kolay değil transferi

oyuncuya dememişlerdir de hem 32ye geldiği için hem de oraya kesin upgrade yapacakları için bence 20-25 falan cebe alıp elden çıkarmak isteyeceklerdir kesinlikle.Hücum hattında haramball'dan dolayı kimse doğru düzgün katkı veremedi bunlarda gerçi ama yine de saka normalde baya skor katkısı da yaptığından önceliği sola verip oraya alırlar birilerini.Vini,diomande,kenan,gordon filan bunlara gideceklerdir
Martinelli’yi gönderip Alvarez’i almaya çalışıyorlar ama EPL dışından Trossard’a kimseden 25 m euro bonservis çıkmaz.

Oyuncuya da seni salacağız demeden menajerinin kimseye önereceğini düşünmüyorum. Başka bir aracı yoluyla yem atılıyordur en fazla.

Adam ŞL oynayacak daha.

normalde icardi torrik ikisi de gitmeli ama orta saha transferi ozurlusu oldugumuz icin toreira bi sene daha kalmasi gerekir yerini dolduramaz bunlar

icardi kesin gitmeli ama onun lami cimi yok

Yav Thuram prime performansını veriyor olsa niye Türkiye’ye gelsin her şeyi de eleştirmesinler yav

Thuram olmasa juveyi eleyemezdik

Martinelli’yi gönderip Alvarez’i almaya çalışıyorlar ama EPL dışından Trossard’a kimseden 25 m euro bonservis çıkmaz.

Oyuncuya da seni salacağız demeden menajerinin kimseye önereceğini düşünmüyorum. Başka bir aracı yoluyla yem atılıyordur en fazla.

Adam ŞL oynayacak, DK oynayacak daha.
Rotasyonda tutabilirler ama işte yaşı da var ne olur bilmiyorum bana rotasyon için martinelli tutup tross'u salarlar gibi geliyor çünkü zaten ana kadroda da yükseltilecek çok bir mevkii de yok pek önceliği oraya vereceklerdir diye düşünüyorum.Onu aslında hani ıskartaya çıkarmışlardır diye söylemedim de hani menajere yetki verip bir yoklama yaptırmış da olabilirler win-win olur hem 20-25 alıp hem trossard iyi para alırsa diye çünkü zaten epl dışını geçtim trossard zaten pl aldı iyi oynadı yükseldi falan önceliğinin onun da para olacağını düşünüyorum ben yine üst seviyede takım peşinde koşmaktansa.O yüzden bizi fbyi yada arapları yolabilir hem ars hem trossard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt