- 16 Haziran 2010
- 204.779
- 157.115
- 6.838
Arkalarına biri daha gerekir defansif yönü kuvvetli olanAtta Mctominay yapalım. İtalyan yapımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkalarına biri daha gerekir defansif yönü kuvvetli olanAtta Mctominay yapalım. İtalyan yapımı
Keşke herkesi 10 numaraya yamamak yerine 4-3-3 deneseydik yunusu sol iç kullandığımız bir düzen hayal ediyorum hep. Kanatlardan da daha çok verim alınır gibi geliyorİsmi geçenler arasında Mertens’e en benzer profil o, golcülük geçmişi dışında.
Bağlantı oyuncusundan top taşımasını kısa mesafede beklersin zaten burada kanat yerine ortada verim alabilir misin konusu tartışılır.
Neyse zaten kalacak diyorlar.
Burada Baturinaya 20-25 sıktırmayı makul bulan insanlar vardı, Como’da 6 gol 3 asist yapabilmiş sadece.
İşte diyorum ki İtalya’da Como’da Nico Paz’ın yedeği olmaktan öteye performans veremeyen adama 20 basıp 10 numarayı mı verecektik direkt mesela?Nico Paz ın yedeği olduğu için olmasın?
Orası öyle de bence Morutan kadar bile oyuncu değil.italya ligi çok farklı bir dümen hacım comonun 10 tane 1.5 altı biten maçı vardır zaten
Nico Paz ın dediğin adamın peşinde elit takımlar var şu anda. Real Madrid büyük ihtimalle 15m luk buyback i kullanıp alacak sezon sonu. Seneye zaten Como onu parlatıp satacak birisine yüksek fiyata.İşte diyorum ki İtalya’da Como’da Nico Paz’ın yedeği olmaktan öteye performans veremeyen adama 20 basıp 10 numarayı mı verecektik direkt mesela?
Ya defol git be! Terbiyesiz adam! Forumun itibarını yerle bir ediyorsun.Transfersizlikten çıldırdım....
Bu yorumumda Nico Paz’ı eleştiren bir anlam var gibi duruyor da belirtmeye çalıştığım şey İtalya’da orta sınıf sayılan bir takımda yedek oynadığıydı. Bir Nico Paz eleştirisi yok.Nico Paz ın dediğin adamın peşinde elit takımlar var şu anda. Real Madrid büyük ihtimalle 15m luk buyback i kullanıp alacak sezon sonu. Seneye zaten Como onu parlatıp satacak birisine yüksek fiyata.
İtalya da orta sınıf bir takımda Nico Paz varsa yedek olması normal diyorum bende. Bu sene son maçlara kalan CL yapma ihtimalleri var Como'nun. Kadrosu pek öyle orta sınıf kadrosu gibi değil.Bu yorumumda Nico Paz’ı eleştiren bir anlam var gibi duruyor da belirtmeye çalıştığım şey İtalya’da orta sınıf sayılan bir takımda yedek oynadığıydı. Bir Nico Paz eleştirisi yok.
Çöp![]()
Arthur Avom - Oyuncu profili 26/27
Arthur Avom, 21, Kamerun ➤ FC Lorient, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 15 Ara 2004, Yaoundé , Kamerunwww.transfermarkt.com.tr
Kolay kolay bırakmazlar zaten hele şu sol stoper kıtlığındaInter aldı ya onu
Xavi Simons yeni çapraz koparttı. 1 yıla yakın olmazEkli dosyayı görüntüle 323957Ekli dosyayı görüntüle 323958
Bugun Westham kazanır Tottenham kaybederse Tottenham düşüyor. Aksi tüm sonuçlarda Eestham düşüyor.
Her ikisinde de U23 kuralına uyan ve mevki olarak iş görecek isimler var. Tabi Bergvall, Mateus Fernandes , Xavi Simons ve Pape Sarr düşmez buralara. Mathias Tel’de istemez.
Magassa’yı devre arası istemiştik. O olabilir belki.
Kulusevksi ve Maddison mutlaka önerilir bizim liglere de ikisinin de ağır sakatlıkları oldu son dönemde.