Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk, ins Nuri Sahin‘i getirir. Kolay lokma olur. Fatih Tekke‘li TS zaten cöker. Fener de kendi ic kaosu yüzünden en fazla ikinci olur.

1-2 tane über hirsli, yerli ve iyi topcu yok mu alternatif kadroya ekleyebilecegimiz?

Yusuf Sari‘yi ben olsam alirim alternatif olarak. Hizli, hirsli ve hareketli kanat.

Talha Çift’i takip edenler bu haberi günler öncesinde forumda görmüştü zaten.

IMG_7315.webp

Ekşide gördüğüm kadarıyla yabancı sınırı için 12+2 bekleniyormuş, hatta 12+4 olması da şaşırtmaz kısa sürede açıklanıyor diyorlar

Yabancı sınırı 12 olsun bekleyelim de rahat rahat İcardi ile uzatalım, Lang a 30 milyon falan gömelim süper olur

Bu sene Fb ya da Bjk transfer işini erken çözemezse tribünlere oynayıp sus payı vermek amacıyla Garnacho veya Jadon Sancho’ya sağlam yıllık saçarak getireceklerdir muhtemelen. Gerçi o tarafta Önder Özen geldi şimdi scout transferi kovalıyordur Brezilya veya Arjantinde kendi imzası için

Biz niye asla Brezilya veya Arjantin pazarına girmiyoruz onu çözemedim. Herkes çatır çatır giriyor oralara.

Şu çocuk için yüksek bonservisli bir haber göremedim tam eski tip Brezilyalı 10 no. Piyasa değeri 12 gözüküyor kaçtır acaba normal bedeli

Bjk Murillo varken o kadar yüksek para harcamaz Zeki’ye.

Fb’deki başkan adaylarından biri ya da biz yapmışızdır gibi geliyor. Sallai gidecekse Singo ile rotasyon olsun diye.

Günaydın ve SA

Bir zamanlar Galatasaray...
Ulan ne kadromuz varmıştı be... 😅
2020/2021 yıllar

1000222898.webp

1000222900.webp

Jesus, Al Nasrr’da bir sene daha uzattı deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt