Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elit kulüpler diye tabir ettiğimiz kulüpler işleri biten oyuncular ile son maçta vedaştı ve yeni oyunculata bakmaya başladılar.bizimkiler olmayacak duaya amin demeye çalışıyorlar.icardi ye çoktan veda mesajı yayınlamak gerekiyordu.

Resmi olarak 32 yav ne 31i.
İcardiye dede çekiliyor kendisi ile 1 yaş var aralarında.
Kosovalı falan mağarası olma olasılığı da yok değil.
ben 33 -34 arasında falan sanıyordum kafamda, bir bakıma tam yedek forvet profiline uygun duruyor

ama Yabancı sayılacak olması biraz garip 10+4 dünyasında

Kadronda elit 2 futbolcun, elit olmasa da şampiyonlar liginde fark yaratacak güçte Barışı da sayarsak 3 tane iyi futbolcun var. Geri kalan kimse şampiyonlar ligi şampiyonluğu için yeterli değil.

Lafla peynir gemisi yürüymüyor, CL kupası müzedeki eksik olan kupa, onun için gerçekçi olursak ilk 11e 8 isim gerekiyor, Okan’ı ve ekibini de CL için yeterli görmüyorum iyi forumlar

Uğurcan

transfer - transfer - transfer - transfer

transfer - transfer

transfer - transfer - Barış

Osimhen

ben 33 -34 arasında falan sanıyordum kafamda, bir bakıma tam yedek forvet profiline uygun duruyor

ama Yabancı sayılacak olması biraz garip 10+4 dünyasında
Çok dalgalı performansı var. Bu sene yükselişte olmasının sebebi dk için kasma ve kendini gösterme çabasıydı bence.
Buradan sonra tepe taklak gider.

20 li yaşlarda düşük maliyetli zıpkın gibi herifler var girilecekse öyle bir hamlelere girilmeli.

2-3 sene önce tyukavin örneğini vermiştim çocuk rusyanın ambargosuna kurban gitti. O tarz kuzeyde çok herif var sadece biraz konfor alanımızdan çıkmamız lazım.
Her sene yabancı sınırı için kapışıp saçma sapan transfer ve hayaller kurmamak lazım.
Geleceğin adımları atılmalı.
Ölçek de belli: istikrar, güç ve hırs.
Bu üçüne sahip her oyuncudan verim alırız.

Allahsız, kitapsız, dinsiz, imansız ve azılı çirkef bir topçu transferi istiyorum.

Üzümlü keklerim Holse ve Van Drongelen ile ilgili hâlâ adım atılmamış.

Biz bunu istemiştik ama oyuncu gelmedi Türkiye'ye diye biliyorum.

sınır yüzünden işte oyuncuyu gönderemiyoruz sonra mt bok olunca iyice düşürür bu karaktersizler sınırı , ülkenin federasyonunda 1 tane futbolu bilen adam yok.Gayet katkı veren oyuncumuzu şimdi satıp yerine yerli kimi alacağız yokki kimse Aral çöpüne bile 25 istiyorlarmış , Yunus'un yarısı kadar oynar mı muallak bir de.

Cok buyuk bir teklif gelmedigi surece Baris ve Osimhen satilmamalidir.. Bu. 2 adamin ne kadar buyuk bir fark yarattigini ancak gidince anlariz..

Yunusu zaten yollamazlar 20ye falan yerli topcu kitligi var

Barış'ın bizim oyunumuzda önemi 50-60 milyon euro bandında.

Kenan'ı almak için nasıl ki 80-100 arası bonservisi gözden çıkaracaksan, Barış için de bu paraları gözden çıkarmalısın.

Sol stoper
Çift yönlü orta saha
Skorer 10 no
U23 yedek kanat
U23 yedek forvet
U23 ön libero
Olursa 1-2 yerli takviye

Cok buyuk bir teklif gelmedigi surece Baris ve Osimhen satilmamalidir.. Bu. 2 adamin ne kadar buyuk bir fark yarattigini ancak gidince anlariz..

Yunusu zaten yollamazlar 20ye falan yerli topcu kitligi var

Kadroda ilk vazgeçilecekler İcardi ve Sara hemen gönderilip yerlerine skor yükünü çekebilecek 10 numara ve çift yönlü orta saha almalıyız. Gerisine sonra bakılır

Bjk Murillo varken o kadar yüksek para harcamaz Zeki’ye.

Fb’deki başkan adaylarından biri ya da biz yapmışızdır gibi geliyor. Sallai gidecekse Singo ile rotasyon olsun diye.

Şu herife tek kuruş veren net salaktir
Adamda savunma normal hücum yok
Sırf piyasası var diye mert muldur gibi
Suna para verecegime altyapıdan birini yedeğe koyarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt