Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk’un dediği gibi yüksek bonservis ama düşük maaş en mantıklısı da. Artık kimse sana düşük maaşa gelmez takımın bütçeyi şişirmeyin dedik size Singo’ya 5 bayıldınız.

Haluk’un dediği gibi yüksek bonservis ama düşük maaş en mantıklısı da. Artık kimse sana düşük maaşa gelmez takımın bütçeyi şişirmeyin dedik size Singo’ya 5 bayıldınız.
Can uzun bu olaya girebilecek adam. Hatta thurama 5 m versen ok der bence

Bu Can Uzun'un da fazla hypelandığını düşünüyorum. Bize gelse öyle çok büyük bir fark yaratacak adam olduğunu zannetmiyorum.
öyle zaten
hele okanın sisteminde zerre yeri yok ki
toplu oyunu yok riera biraz daha 8e çekmeye çalıştı olmadı ben defans yapamam dedi e topsuz oyunda da yok , bağlantı oyunu desen onu da yapamıyor 10 numaraya koy oyun kuruculuk yapsın pasör değil, press de bizim sığır prese uygun değil ama 40 milyon fiyatı var yunus da 80 falan o zaman ki yunus bunun yapamadığı her şeyi az çok yapıyor

Mert hakan da boşa düştü herhalde onla da ilgilenelim utanmayalim

Can Uzun ve Trossard’ı alıp Uzun’a long pozisyon almak lazım

Kolay degil tabi ama Afrika kitasinda ozellikle Osimhen sonrasi Galatasaray baya rağbet goruyor antrenmana alinsin demiyorum tabi ama bir cocugun hayaline mudahale etmemek lazim.
Yaw ne hayali trde milyonlarca çocuğun yok mu gs hayali? Pozitif ayrımcılığı neden beline lastik takıp koşan bi afrikalıya yapıyoruz

Can uzuna 40 milyon filan bağlamak mantıklı degil
Nereye gideceği belli değil daha çok 2. Forvet gibi oynayan şut kısmı çok iyi ama bizim mertens den aldığımız bağlantı kısmı zayıf bir arkadaş

Bu paralar korkunç paralar yabancı sınırı olmasa kimse dönüp yüzüne bakmaz yatırım yapılacak desek 40 milyonluk yatırım olmaz maksimum 20-25 verilecek bir arkadaş .

He oyuncu patlama yapıp Kenan Arda güler Hakan Calhanoglu Mesut Ozil seviyesine filan da çıkabilir buda kumar

Iki sene önce Kenan neredeydi şimdi nerde

Haluk Yürekli:”Galatasaray genç oyuncular için yüksek bonservis bedelleri ödemeye hazır. Maaş düşük,bonservisi yüksek genç oyuncu transferleri bekliyorum.”

singo gibi karavana heriflere gömmeyiz meblağlari ins

Haluk Yürekli:”Galatasaray genç oyuncular için yüksek bonservis bedelleri ödemeye hazır. Maaş düşük,bonservisi yüksek genç oyuncu transferleri bekliyorum.”

Singonun 5m kemiksiz maaşı var yaw hadi 30u verdin 5m maaş neyin kafası? Hakkaten bu transfere anlam veremiyorum hala. Genç alıyosan maaşının düşük olması lazım ki ilerde satabilesin Singoya 5m maaş verelim fikri hangi aklın ürünüdür merak ediyorum.

Sıngo karavana filan değil maaşı yüksek sıngo normalde 3 milyon Euro'ya oynayacak bir oyuncu

Geçen sene sağ bekte muazzam başladı sonra sakatlandı davinson gidince stopere geçti ki asla stoper oyuncak bir oyuncu değil orta sahada oynayamaz tek oynucagi yer sağ bek

Sallai den bin kat da iyi oynar bu sene sakatlık yasamazsa sağ bek çağ atlar artık 30 milyon sıngo gibi atlet bir oyuncu için çok düşük rakamlar

Can Uzun bence de bizde ilk 11 oyuncusu olamaz. Santrafor desen santrafor değil 10 numara desen 10 numara değil pozisyonu belli olmayan bir çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt