- 20 Mayıs 2011
- 23.432
- 10.388
- 1.873
Haluk’un dediği gibi yüksek bonservis ama düşük maaş en mantıklısı da. Artık kimse sana düşük maaşa gelmez takımın bütçeyi şişirmeyin dedik size Singo’ya 5 bayıldınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can uzun bu olaya girebilecek adam. Hatta thurama 5 m versen ok der benceHaluk’un dediği gibi yüksek bonservis ama düşük maaş en mantıklısı da. Artık kimse sana düşük maaşa gelmez takımın bütçeyi şişirmeyin dedik size Singo’ya 5 bayıldınız.
öyle zatenBu Can Uzun'un da fazla hypelandığını düşünüyorum. Bize gelse öyle çok büyük bir fark yaratacak adam olduğunu zannetmiyorum.

Yaw ne hayali trde milyonlarca çocuğun yok mu gs hayali? Pozitif ayrımcılığı neden beline lastik takıp koşan bi afrikalıya yapıyoruzKolay degil tabi ama Afrika kitasinda ozellikle Osimhen sonrasi Galatasaray baya rağbet goruyor antrenmana alinsin demiyorum tabi ama bir cocugun hayaline mudahale etmemek lazim.
EnfesssYeni anket önerim var tam senlik. Thuram mı camavinga mı
Haluk Yürekli:”Galatasaray genç oyuncular için yüksek bonservis bedelleri ödemeye hazır. Maaş düşük,bonservisi yüksek genç oyuncu transferleri bekliyorum.”
singo gibi karavana heriflere gömmeyiz meblağlari ins
Sıngo karavana filan değil maaşı yüksek sıngo normalde 3 milyon Euro'ya oynayacak bir oyuncuHaluk Yürekli:”Galatasaray genç oyuncular için yüksek bonservis bedelleri ödemeye hazır. Maaş düşük,bonservisi yüksek genç oyuncu transferleri bekliyorum.”
singo gibi karavana heriflere gömmeyiz meblağlari ins
Biz başarısız olcaz da kim başarılı olacak knk. FB BJK TS en kötü halimizle bile yarışacak konumda değiller. Osimhen Barış falan kadroda tutabilirsek ligde yine rakipsiz Avrupa meçhul tabiseneye ztn başarısız olcaz
120ye osimheni satardım
Cocugu alip oynatalim demedim ki hayaline karismayalim demek istedim.Yaw ne hayali trde milyonlarca çocuğun yok mu gs hayali? Pozitif ayrımcılığı neden beline lastik takıp koşan bi afrikalıya yapıyoruz