Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gscye uzuluyorum. Daha en az 2 ay var ilk transfere ama burda hergun nöbetteyiz

Kaldi ki hic iyi sinyallerde vermiyorlar tranaferle ilgili. 2 sene inzivaya cekilmek en dogrusu gibi

Sığınaklara kaçın burhanın sallama bombardımanı basladi

Sığınaklara kaçın burhanın sallama bombardımanı basladi
BCTpunchOverloadO YES.gif

dayanamıyorum...

BCT: Icardi'nin ayrılma ihtimali bu hafta %1 artarak %51'e 49'dan %52'ye 48'e çıktı.

Bruno'ya teklif yaparak adamda resmen "lan kendine gel yoksa TR'ye düşeceksin" farkındalığı yarattık

İlgilenmeseydik leş atardı

Y
Kadronda elit 2 futbolcun, elit olmasa da şampiyonlar liginde fark yaratacak güçte Barışı da sayarsak 3 tane iyi futbolcun var. Geri kalan kimse şampiyonlar ligi şampiyonluğu için yeterli değil.

Lafla peynir gemisi yürüymüyor, CL kupası müzedeki eksik olan kupa, onun için gerçekçi olursak ilk 11e 8 isim gerekiyor, Okan’ı ve ekibini de CL için yeterli görmüyorum iyi forumlar

Uğurcan

transfer - transfer - transfer - transfer

transfer - transfer

transfer - transfer - Barış

Osimhen
aynen katılıyorum..Bizim başınızdakilerdede bu taraftardada o vizyon o akıl yok.
Burada orta saha orta saha dedik komple değişmeli dedik haklı olarak, ama kanatları unuttuk..Benim için seneye Kanatlarda en az orta saha kadar soru işatetleri bırakıyor kafamda..Kendileri Çok abartılmakta.Her an patlayabiliriz.Sanenin başlığında yorumları açıp okuyabiliriz.

Tabiki kadro komple değişemez.O kadarda kolay değil.Yavaş yavaş doğru planlama ile olur.Mesela üç orta sahayı komple değiştireceksin ki kanatlardaki sıkıntıyı en aza indireceksin.Veya farklı mevkilerdeki..
Ben iddaa ediyorum hiç transfer olmasın bu takıma sadece üç tane ilk 11’e doğru oyuncular olmak kaydıyla orta saha alınsın tüm kadrodaki oyuncuların performansı en az yüzde 30 olumlu yönde etkilenir.

Ama yok gene saçma sapan adamlar alınacak.Gmnderilmesi gerekenler gönderilmeyecek..Her zamanki gibi çorba yapacaklar transfer dönemini.Bu takım özellikle transfer ve planlamada biraz doğru yönetilsin şampiyon liginde çeyrek finaller yarı finaller o kadar zor değil.

Yabancı sınırına gelirsek fenerin yerinde olsak ne yapacaktık bilmiyorum.Bu sınır için Asıl onların çok ciddi baskı oluşturması lazım..
Kadroları kiradan gelecekler ile felaket yahu.4-5 adam hariç gözü kapalı 11 yapacakları adam yok.Hadi bu olabilir ilk 11 için 5-6 adam alırsın .Ama kadroları çok şişkin ve inanılmaz para harcamaları lazım.Ceza aldılar.Birde avrupada esamesi okunmayor bunların kim gelmek ister bunlara.Zaten bulamadıkları için genelde araplardan transfer yapıyorlar.

Bizim başımızdaki iş bilmezlerde yabancı sınırı diyerek bunları ekmeğine yağ sürüyor.

Benim bildiğim Dursun sırf transfer yapmamak için Icardiyi bi sekilde tutar.

Bruno'ya teklif yaparak adamda resmen "lan kendine gel yoksa TR'ye düşeceksin" farkındalığı yarattık

İlgilenmeseydik leş atardı
bruno'nun kötü olduğu hiçbir dönem yoktu manu'da her zaman en iyi oyuncularıydı bizim taraftar kendi kendine neden tribe girdi aylarca anlamadım ya millet kafayı sıyırdı baya.Mbappe ismi çıksın onu bile konuşuruz herhalde aylar boyunca.Hiç kimse biraz mantıklı düşünmeye çalışmıyo cidden hani 1 kişi bile durup demiyor mu ya neden alabilelim bu adamı diye

bruno'nun kötü olduğu hiçbir dönem yoktu manu'da her zaman en iyi oyuncularıydı bizim taraftar kendi kendine neden tribe girdi aylarca anlamadım ya millet kafayı sıyırdı baya.Mbappe ismi çıksın onu bile konuşuruz herhalde aylar boyunca.Hiç kimse biraz mantıklı düşünmeye çalışmıyo cidden hani 1 kişi bile durup demiyor mu ya neden alabilelim bu adamı diye

Bruno'nun kötü olduğu dönem yoktu sadece adını unuttuğum eski hocanın olduğu dönemde takımdan ayrılmaya gerçekten biraz niyeti vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt