Sangareyi rapiddeyken daha kimse tanımıyorken yazmıştım hey yavrum hey
Gururlu ve
Ucuz diye alınmamıştır kaça gitti lense
Şimdi gördüm 5 milyon Euro'ya gitmiş biz oynatmadigimiz nhagayi 6.5 a aldik komedi gibi durum
Sangareyi rapiddeyken daha kimse tanımıyorken yazmıştım hey yavrum hey
Gururlu ve
Oynatılırlarsa...Bence farketmez iyi oynarlar gene .
30 da bonservis yaz3 senede sana 60 milyon Euro veriyoz gel
30 da bonservis yaz
Sığınaklara kaçın burhanın sallama bombardımanı basladi
Bu herifi görmeye tahammülüm yok erbakan at
aynen katılıyorum..Bizim başınızdakilerdede bu taraftardada o vizyon o akıl yok.Kadronda elit 2 futbolcun, elit olmasa da şampiyonlar liginde fark yaratacak güçte Barışı da sayarsak 3 tane iyi futbolcun var. Geri kalan kimse şampiyonlar ligi şampiyonluğu için yeterli değil.
Lafla peynir gemisi yürüymüyor, CL kupası müzedeki eksik olan kupa, onun için gerçekçi olursak ilk 11e 8 isim gerekiyor, Okan’ı ve ekibini de CL için yeterli görmüyorum iyi forumlar
Uğurcan
transfer - transfer - transfer - transfer
transfer - transfer
transfer - transfer - Barış
Osimhen
bruno'nun kötü olduğu hiçbir dönem yoktu manu'da her zaman en iyi oyuncularıydı bizim taraftar kendi kendine neden tribe girdi aylarca anlamadım ya millet kafayı sıyırdı baya.Mbappe ismi çıksın onu bile konuşuruz herhalde aylar boyunca.Hiç kimse biraz mantıklı düşünmeye çalışmıyo cidden hani 1 kişi bile durup demiyor mu ya neden alabilelim bu adamı diyeBruno'ya teklif yaparak adamda resmen "lan kendine gel yoksa TR'ye düşeceksin" farkındalığı yarattık
İlgilenmeseydik leş atardı
bruno'nun kötü olduğu hiçbir dönem yoktu manu'da her zaman en iyi oyuncularıydı bizim taraftar kendi kendine neden tribe girdi aylarca anlamadım ya millet kafayı sıyırdı baya.Mbappe ismi çıksın onu bile konuşuruz herhalde aylar boyunca.Hiç kimse biraz mantıklı düşünmeye çalışmıyo cidden hani 1 kişi bile durup demiyor mu ya neden alabilelim bu adamı diye