Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.985
- 14.922
- 2.623
BCT Galatasaray 30-35 milyon Euro orta saha transferine ayırdı dedi bu paralar artık asgari bonservis ücreti kabul ediliyor herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu paraya anca Zaniolo + 30 m euro = Atta olur.BCT Galatasaray 30-35 milyon Euro orta saha transferine ayırdı dedi bu paralar artık asgari bonservis ücreti kabul ediliyor herhalde
Dayı siz obez adam görmemişsiniz. İyiki takımına katkı için bi kortizonlu ilaç kullandı.Icardiye dede degil obez cekiliyor hakli olarak

Not: Haber %99 kolpadır video ve sözleşme detayı için attım gönderiyi sadece
Adamın sözleşme bitiyorsa cidden al bunu ya bunu kirala ya Nhaga’yı
o da olur. baya iyi gözüküyor AttaBu paraya anca Zaniolo + 30 m euro = Atta olur.
Şimanski gelse keşke
Git Rennes taraftari ol ulan bizi niye yakıyorsun
He rts he. Kortizonu biraktiktan sonra 1kg vermismi? Yok. Köru körune savunmaya gerek yokDayı siz obez adam görmemişsiniz. İyiki takımına katkı için bi kortizonlu ilaç kullandı.
Yarın öbür gün osimhene de aynı muameleyi yaparsınız.
Allah dilinize düşürmesin kimseyi![]()
Gel sen yönet madem nedir bu ciddiyetOnunde inanilmaz firsatlar varken bu klubun yonticileri pasta kesmekle mesguller. Bu nasil bir rahatliktir anlamiyorum. Hic bir zaman profesyonel olmadik, olamayacagiz da.
Onunde inanilmaz firsatlar varken bu klubun yonticileri pasta kesmekle mesguller. Bu nasil bir rahatliktir anlamiyorum. Hic bir zaman profesyonel olmadik, olamayacagiz da.