Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi şampiyon yapacak ikili birini aziz yıldırım istiyor diğerini bjk taraftarları :D :D
Aykut Kocaman ve Şenol Güneş'e ceza

Bize 6 numara şart bence Lemina'nın seneye 6 numarada istikrarlı performans çıkarma şansı yok, Torreira da 6 numarayı çoktan bıraktı. 10 numara ile birlikte takımın en boş yerlerinden birisi. Atta gibi 8 numara alınacaksa Sara'nın satılması şart oluyor bu durumda

SON DAKIKA 🟡🔴Galatasaray Türk asıllı 19 yaşındaki İngiliz santrafor Deniz Tough’u kadrosuna kattı.1.89 metre boyundaki gurbetçi oyuncunun Haziran’ın son haftası kadroya katılması hedefleniyor.

Dayı siz obez adam görmemişsiniz. İyiki takımına katkı için bi kortizonlu ilaç kullandı.
Yarın öbür gün osimhene de aynı muameleyi yaparsınız.
Allah dilinize düşürmesin kimseyi :asd:
He rts he. Kortizonu biraktiktan sonra 1kg vermismi? Yok. Köru körune savunmaya gerek yok

Onunde inanilmaz firsatlar varken bu klubun yonticileri pasta kesmekle mesguller. Bu nasil bir rahatliktir anlamiyorum. Hic bir zaman profesyonel olmadik, olamayacagiz da.

Onunde inanilmaz firsatlar varken bu klubun yonticileri pasta kesmekle mesguller. Bu nasil bir rahatliktir anlamiyorum. Hic bir zaman profesyonel olmadik, olamayacagiz da.

ben bugüne kadar herhangi bir türk kulübünün bahsi geçildiği gibi profesyonelce yönetildiğini hiç görmedim Faruk Süren dönemi dahil olmak üzere.

Açıkçası İngilizler ve Almanlar dışında bunu pek de başarabilen yok galiba.

Özel haber şu haber bu haber, bence hiç gerek yok bu haberlere, biliyoruz ki gerçek değil çünkü

Henüz daha transfer ekibi dahi tatilini bitirip toplanmamış iken, transfer haberlerine gülüyorum ancak, menajer haberleri vs maks.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt