- 26 Ocak 2021
- 41.628
- 40.946
- 3.078
Şimanski bizde iş yapar -bence-, beğendiğim bir topçu şahsen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimanski bizde iş yapar -bence-, beğendiğim bir topçu şahsen
Fener 6 veriyor falan diyordu (kendisi)Osimen çok sakatlandığı için gönderilmeli
Via emre bari
Arslanım benim bugün senin sünnet olduğun gündür
Üst mesajAdam Mallorca'da 23 gol atmış ligi de tanıyor yapıştır geç![]()
30 onachu ya da sorlotha sıkıpYönetime transferler isinde biraz güvensek, bence her oyuncu satilabilir. Mesela biri gelip Osimhen icin 100 milyon verse ve oyuncu benim burdaki misyonum bitti lütfen beni salin dese ve yönetime güvensek ben karsi cikmazdim o satisa. Ama bizimkiler gidip o parayi luzumsuz harcar ve maaslar Osimhenin gitmesine ragmen hic düsmez gibi geliyor.
Bizimkilere 100 milyonu versen, ilk transferleri 20 ye Trabzondan Augusto olur. Herife de 2,5-3 arasi maas verirler. Sonra bir 35 ve gidip 8-10 milyon maas 30 yasindaki Guirassye verirler ve geri kalan parayla da yüksek maasli 28-30 yasindaki adamlara para harcarlar.
100e Osimhen satıp kimi alıcan meselaYönetime transferler isinde biraz güvensek, bence her oyuncu satilabilir. Mesela biri gelip Osimhen icin 100 milyon verse ve oyuncu benim burdaki misyonum bitti lütfen beni salin dese ve yönetime güvensek ben karsi cikmazdim o satisa. Ama bizimkiler gidip o parayi luzumsuz harcar ve maaslar Osimhenin gitmesine ragmen hic düsmez gibi geliyor.
Bizimkilere 100 milyonu versen, ilk transferleri 20 ye Trabzondan Augusto olur. Herife de 2,5-3 arasi maas verirler. Sonra bir 35 ve gidip 8-10 milyon maas 30 yasindaki Guirassye verirler ve geri kalan parayla da yüksek maasli 28-30 yasindaki adamlara para harcarlar.
100e Osimhen satıp kimi alıcan mesela
John melberg 19100e Osimhen satıp kimi alıcan mesela
Gibi nöbet
Tog mu araba mi aliyozSON DAKIKAGalatasaray Türk asıllı 19 yaşındaki İngiliz santrafor Deniz Tough’u kadrosuna kattı.1.89 metre boyundaki gurbetçi oyuncunun Haziran’ın son haftası kadroya katılması hedefleniyor.
Lavuğun italya da ne biçim bir lobisi var acaba