Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paraya bakmayacağız,en iyisini alacağız,herkes bize gelmek istiyor haberleri yerine bu sene çok para harcamayacağız haberleri daha makul bence...transfer piyasasında beklentiyi yüksek tutmak bize fayda sağlamadı,sağlamaz da.

Yönetime transferler isinde biraz güvensek, bence her oyuncu satilabilir. Mesela biri gelip Osimhen icin 100 milyon verse ve oyuncu benim burdaki misyonum bitti lütfen beni salin dese ve yönetime güvensek ben karsi cikmazdim o satisa. Ama bizimkiler gidip o parayi luzumsuz harcar ve maaslar Osimhenin gitmesine ragmen hic düsmez gibi geliyor.

Bizimkilere 100 milyonu versen, ilk transferleri 20 ye Trabzondan Augusto olur. Herife de 2,5-3 arasi maas verirler. Sonra bir 35 ve gidip 8-10 milyon maas 30 yasindaki Guirassye verirler ve geri kalan parayla da yüksek maasli 28-30 yasindaki adamlara para harcarlar.

Yönetime transferler isinde biraz güvensek, bence her oyuncu satilabilir. Mesela biri gelip Osimhen icin 100 milyon verse ve oyuncu benim burdaki misyonum bitti lütfen beni salin dese ve yönetime güvensek ben karsi cikmazdim o satisa. Ama bizimkiler gidip o parayi luzumsuz harcar ve maaslar Osimhenin gitmesine ragmen hic düsmez gibi geliyor.

Bizimkilere 100 milyonu versen, ilk transferleri 20 ye Trabzondan Augusto olur. Herife de 2,5-3 arasi maas verirler. Sonra bir 35 ve gidip 8-10 milyon maas 30 yasindaki Guirassye verirler ve geri kalan parayla da yüksek maasli 28-30 yasindaki adamlara para harcarlar.
30 onachu ya da sorlotha sıkıp
A class os ya da kanat alırdım 70mye

Bruno Fernandes fazla uçmasın. Bu sene tek kulvardalar diye iyi gittiler. Seneye yine düşerler

100e Osimhen satıp kimi alıcan mesela

Torreira gitmezsede 2 11 oynatacak orta saha gelir umarim

Senin yedeklerin torreira Salih Özcan Lemina(defans yedegide olur) olacakki şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı bekleyesin

100e Osimhen satıp kimi alıcan mesela
John melberg 19
Ayberk karapo 21
Lucas hogsberg 19
Nathan ngoy 22
Henrik falchener 22
Tobias guddal 23
Samson baidoo 21
Marton dardai 24
Jamie lawrence 23
Tarik muharremovic 22
Mario tudose 20
Lautaro di lollo 21
Ousmane camara 22
Albian hajdari 22
Vinnie leonard 17
Matte smets 22
Stipe radic 25
Luis binks 24
Ruairi mac conville 20
Ashley Philips 20
Gabriele guarino 21
Sadibou sane
Flavius daniliuc
Han beom lee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt