Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Çıkan isimleri bizimkiler bile bilmiyodur
Allah hepinizi kahretsin yalancı köpekler
Allah hepinizi kahretsin yalancı köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cacik olmaz bizden
Zamanında ayrilmadigimiz her futbolcunun kaderi, efsanemiz muslera gibi ıslıklanmaktir. Seni bilmem ama ben o gün çok üzülmüştüm...İnşallah bedelsiz gönderdiğin Abdülkerim 'i aramazsin.
Temmuzda yanar buralarSadece 4 sayfa geriye gittim 6 tane farklı u23 topçunun bize yazıldığını gördüm.
Bir de Hakan Safinin Leaoya para verip fotoğrafına yorum yaptırmasına şahit oldum
Muslera'nın geldiği nokta ile Abdulkerimi bir tutarsan bende ona çok üzülürüm.Muslera artık veteran modunda takılıyordu son dönemlerde.Getirecegin Van Dijk in 4*4 performans göstereceği garantin varsa tamam lafım yok.Abdulkerime varıncaya kadar sahada gezenleri Arabistan otobüsüne bindirmeni öneririm Sevgili Alper.Zamanında ayrilmadigimiz her futbolcunun kaderi, efsanemiz muslera gibi ıslıklanmaktir. Seni bilmem ama ben o gün çok üzülmüştüm...
İskelet çok iyi zaten,3 transfer nokta atışı olursa level atlattırır takıma.
Stoper-Orta saha - 10 numara
A.kerim de bence veteran modunda takılıyor. O boks işine girdiğinden beri inanılmaz yavaşladı. Geçip geçip gidiyorlar yanından ama siz hala İlk geldiğindeki A.kerimi izlediğinizi düşünüyor olabilirsiniz sevgili BoraMuslera'nın geldiği nokta ile Abdulkerimi bir tutarsan bende ona çok üzülürüm.Muslera artık veteran modunda takılıyordu son dönemlerde.Getirecegin Van Dijk in 4*4 performans göstereceği garantin varsa tamam lafım yok.Abdulkerime varıncaya kadar sahada gezenleri Arabistan otobüsüne bindirmeni öneririm Sevgili Alper.