Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.kerim de bence veteran modunda takılıyor. O boks işine girdiğinden beri inanılmaz yavaşladı. Geçip geçip gidiyorlar yanından ama siz hala İlk geldiğindeki A.kerimi izlediğinizi düşünüyor olabilirsiniz sevgili Bora
okan buruk futbolcularin posasini cikariyor. okan buruk'un topcusu alinmaz.

A.kerim de bence veteran modunda takılıyor. O boks işine girdiğinden beri inanılmaz yavaşladı. Geçip geçip gidiyorlar yanından ama siz hala İlk geldiğindeki A.kerimi izlediğinizi düşünüyor olabilirsiniz sevgili Bora
Gidince kıymetini anlayacağız.Senden ricam biryerlerden bulup Frankfurt maçını izlemen.Onsuz nasıl sudan çıkmış balığa dondugumuzun fotografini bir çek.
Sunuda unutma en büyük sorun nerede biliyirmusun sol Bekin sol beklik yapmayıp sürekli ileriye çıkmasından dolayı Abdülkerim hem kendi mevkisini hem sol beki kapatma telaşı içerisinde.Yoksa hala taş gibi stoper buna inan.İnanmazsanda gitmesini beklemekten başka çaren yok maalesef.

Osi
Bay-X-Leroy
Mario/Lucas-X
Ismael-Apo/X-Davi-Wilf
Uğurcan

Bu X'ler nokta atışı olursa açıkçası CL için güzel işler yapabileceğiz gibi geliyor

Ligue 2, tek sene sözlesmesi kalmis ve Almanlardan iki tane fazla para harcamayan Köln ve Hamburg istiyormus. O herif 10 dan asya transfer olursa sasirmam.

Gidince kıymetini anlayacağız.Senden ricam biryerlerden bulup Frankfurt maçını izlemen.Onsuz nasıl sudan çıkmış balığa dondugumuzun fotografini bir çek.
Sunuda unutma en büyük sorun nerede biliyirmusun sol Bekin sol beklik yapmayıp sürekli ileriye çıkmasından dolayı Abdülkerim hem kendi mevkisini hem sol beki kapatma telaşı içerisinde.Yoksa hala taş gibi stoper buna inan.İnanmazsanda gitmesini beklemekten başka çaren yok maalesef.
Ben oynadığı mac sayısının da kendisine haksızlık oldugunu dusunuyorum. Dinlenmesi de lazim. Torreira icin de oyle

Ben oynadığı mac sayısının da kendinisine haksizlik oldugunu dusunuyorum. Dinlenmesi de lazim
Onda %100 haklısın Sevgili Deniz.Sezon bitti oyuncu hala top peşinde .milli takımda bile muadili yok.Bence haksızlık yapılıyor.Yillardir belkide en istikrarlı topcularimizdan.

Taner selman ve tarik cetinkaya rtslar önune gelenleri foruma tasiyor gibi hissediyorum

hala gelmedi mi bernardo silva ne bok yiyo menchester'da?
Yakında böyle dayanacağız dursun başkanın kapısına:

1779739262352.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt